Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Blackpepper

De geur +

Comme des Garçons Blackpepper: Een charismatische botsing van hypnotiserende aroma's van peper, fijn hout en gekarameliseerde tonkaboon.

De mysteries van de aarde omringd door de donkere uitgestrektheid van de kosmos worden opgeroepen door de opvallende unisex geur Comme des Garçons Blackpepper. Klaar voor een kosmische botsing van moleculen die als peperkorrels botsen met vurig cederhout? Als geurig Akigalahout, een fusie van patchoeli en oud, zich vervolgens ontvouwt om samen te smelten met gekarameliseerde tonkaboon tegen de warmte van zachte muskusachtige tonen, klinkt het als de schepping van de wereld.

Dit ambitieuze geurproject van Comme des Garçons stamt uit 2016, een tijd van hype rond de oprichtster van het eclectische Japanse modelabel, Rei Kawakubo. In datzelfde jaar opende ze haar vintage modewinkel op de Londense Haymarket, die zelfs collega-ontwerpers als Karl Lagerfeld, Phoebe Philo en Marc Jacobs aantrok om haar iconische ontwerpen te dragen. In 2017 was Rei Kawakubo's tentoonstelling "Art of the In-Between" in het Metropolitan Museum in New York een winnaar in de kunstgeschiedenis.

Deze achtergrond verklaart de ambitie van haar designgeur Comme des Garçons Blackpepper. Net als Kawakubo's vervalmode is zijn avant-gardistische arrangement een krachtige subversie van conventionele geurconventies met behulp van luxueuze middelen. Het lineaire boeket combineert de kostbare zaden en weelderige houtsoorten van de aarde met zinderende muskusakkoorden om een dynamiek te creëren die gemaakt is voor charismatische mannen en zelfverzekerde vrouwen!

Basisnoten:
Madagaskar Peper
Cederhout
Akigalawood
Tonkaboon
muskus
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten