Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-13%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Amazingreen

uitverkocht producten +

De geur +

Comme des Garçons Amazingreen is zo fris als de lente en zo groen als een met dauw bedekte weide. Een eerbetoon aan de kracht van de natuur, de magie van bomen en planten, maar ook aan de rook en het vuur van buskruit worden in de geur van Comme des Garçons Amazingreen gecombineerd tot een symbiose. De jungle en specerijen, die temperament uitstralen en een onbekend vuur in het lichaam creëren, zijn de componenten waaruit met Comme des Garçons Amazingreen een droom werd gecreëerd en naar de moderne tijd werd gebracht.

In het hoofd komt Comme des Garçons Amazingreen met indrukken van palmbladeren, groene peper en de ochtenddauw in zijn frisheid. Het hart maakt plaats voor vuursteen, groene klimop van de bosgrond, koriander en edele iris. In de basis zorgen vetiver en rook, witte musk en een vleugje buskruit voor dat beetje extra.

Minerale en frisse elementen, het vuur van peper en de explosie van buskruit wijzen de weg en laten zien dat je alles in het leven kunt bereiken met de juiste wil, consistentie en een focus op het buitengewone.

Frisheid en diepte, de mix van kalmte en spanning, evenals het contrast tussen een wandeling over een bedauwde weide en een jacht in de jungle geven de geur van Comme des Garcons Amazingreen een vleugje persoonlijkheid en een sfeer die ongeëvenaard is. Comme des Garcons Amazingreen is niet voor mensen die de magie van de natuur afzweren en die geen inspiratie vinden in een groen bos, een bosje of de diepe jungle.

Kopnoten:
groene peper
hazelnoot
palmblad
Hartnoten:
klimopblad
vuursteen
Iriswortel
korianderzaden
Basisnoten:
rook
buskruit
Vetiver
witte muskus
Parfumeur:
Jean-Christophe Hérault
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten