Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Floriental

De geur +

Comme des Garçons Floriental: kruidig-rokerige magie

De luxueuze Eau de Parfum Spray uit de oriëntaalse geurfamilie speelt zijn charmes uit in een lineaire structuur, niet de gebruikelijke geurpiramide. Aanvankelijk ontwikkelen labdanum - de hars van de cistusroos - en balsamico wierook een sensuele oriëntaalse noot die een doorslaggevende rol speelt bij het bepalen van het zoete, kruidige, licht leerachtige en rokerige karakter van Comme des Garçons Floriental. Opwarmend sandelhout voegt een nobele romigheid en lichte poederigheid toe aan de compositie, terwijl roze peper het kruidig maakt met een fruitige scherpte. Vetiver - het tropische zoete gras - verrijkt de uniseks geur met aardse, houtachtige en zoetzure tonen. Dit wordt geëvenaard door de bijzonder lekkere gourmand nuance van de aromatische pruimenlikeur met volle body.

De nobele diepe geurcreatie van het huis Comme des Garçons bedwelmt met zijn extravagantie. Het bevat alle warmte en erotiek van de oriëntaalse geurfamilie. De geheimzinnigheid is te danken aan het intense, contrasterende samenspel van kostbare ingrediënten.

Comme des Garçons Floriental heeft een rustige sillage en een goede houdbaarheid. Meer heren dan dames verkiezen deze uniseks geur, dit geldt voor zowel ouderen als jongeren. In de koelere seizoenen, lente, herfst en winter, is de zware zoete warmte van de eau de parfum spray populair voor vrije tijd, 's avonds en uitgaan.

Basisnoten:
Labdanum
Sandelhout
Vetiver
Wierook
Roze Peper
Pruimenlikeur
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten