Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Concrete

uitverkocht producten +

De geur +

Een ongewone geur voor hem en haar

Het uniseks parfum Comme des Garçons Concrete is sinds 2017 verkrijgbaar. De geur is gecreëerd door Nicolas Beaulieu en heeft een bloemig-kruidige aanwezigheid. De naam van de geur vertaalt zich als beton, hoewel de parfumeur niet specifiek is over wat voor soort beton hij in gedachten had.

De topnoot van Comme des Garçons Concrete bestaat uit komijn, kruidnagel en kardemom. Jasmijn sambac en rozenoxide vormen de hartnoot, terwijl de basisnoot bestaat uit sandelhout, muskus en cederhout.

De geur is uitzonderlijk, duidelijk waarneembaar, maar dringt zich niet op en is echt uniseks. Noch vrouwelijk, noch mannelijk, het onderstreept gewoon de stijl van zijn drager en inspireert zo bij alle gelegenheden, het hele jaar door. Het is ongelooflijk hoe de parfumeur eigenlijk associaties oproept met beton, maar het kleedt in een elegante geur met Comme des Garçons Concrete. Droog, lichtzoet, maar ook kruidig en houtachtig: Comme des Garçons Concrete is een olfactorische luxe die zo ver van de mainstream verwijderd is als het maar zijn kan. Geen wonder, de geuren zijn immers, net als de mode van Comme des Garçons, voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders en buiten het gewone. Het expressieve uniseks parfum Comme des Garçons Concrete is gewoonweg perfect om dit label te leren kennen.

Kopnoten:
komijn
Kardemom
Kruidnagel
Hartnoten:
rozenoxide
jasmijn-sambac
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
muskus
Parfumeur:
Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten