Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-5%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons 2 Man

De geur +

Een geurige amber voor de heren

Sinds 2004 is er de mannengeur Comme des Garçons 2 Man. De hout-kruidige geur werd gecreëerd door Marx Buxton zonder rekening te houden met de klassieke geurpiramide. Comme des Garçons 2 One ziet en begrijpt zichzelf als een nichegeur, die niet iedereen wil behagen en ook niet iedereen mag behagen.

Om de unieke combinatie van Comme des Garçons 2 Man te creëren, heeft Mark Buxton de kruidige aroma's van nootmuskaat, groene munt, wierook en saffraanbloesem gebruikt en deze vermengd met witte rook, leer, mahonie en vetiver. Om het een beetje frisheid te geven, werd de geur van rijpe kumquats toegevoegd. Het resultaat is een langdurige geur die bijzonder gedenkwaardig is dankzij de aroma's van rook en wierook.

Comme des Garçons 2 Je bent noch rond noch vloeiend, de geur heeft punten, hoeken en randen die je zelf moet ervaren. In ieder geval moet men de Comme des Garçons 2 Man de tijd geven om zich op de huid te ontwikkelen, want de succesvolle samenstelling is goed voor één of twee verrassingen. De mannengeur is absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en toont zijn kwaliteit zowel op het werk als in de vrije tijd. Het is gericht op de mannen die weglopen van de mainstream en graag de platgetreden paden verlaten.

Kopnoten:
Safran
Muskaatnoot
komijn
Kardemom
Hartnoten:
Roos
Iris
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Wierook
Vetiver
Mahonie
leder
Ambra
muskus
Parfumeur:
Nathalie Feisthauer
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten