Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons 2

De geur +

Comme des Garçons 2 is een Japanse, zeer sensuele en unieke geur. Ook al is dit een nicheparfum, de nobele en inspirerende nuance heeft niets te verbergen en doet qua intensiteit en effect niet onder voor gerenommeerde parfums.

In een compositie van adelhyde, amber, engelwortel en groene bladeren, verfijnd met een briesje van komijn, labdanum en de zoetgeurende magnolia, mate, patchoeli en inkt evenals vetiver, jeneverbesolie, wierook en cederhout, verenigt Comme des Garçons 2 individualiteit en spiritualiteit in één geur. Een goed begin van de dag, een onvergetelijke verschijning en adembenemende momenten zijn gegarandeerd met Comme des Garçons 2.

Iedereen die veel van het leven verwacht en zijn dag altijd op een bijzondere manier wil inrichten en beleven, zal bezwijken voor de charme van de nuances van Comme des Garçons 2 en er zijn doel, zijn geest en zijn levenskwaliteit in ontdekken. Ondanks de vele ingrediënten straalt deze Comme des Garçons 2 geur een enorm gevoel van rust en sereniteit uit. Comme des Garçons viert de harmonie van lichaam en geest, de energie en kracht voor dagelijkse topprestaties en de betekenis van het leven in zijn mooiste vorm en roept de drager de wereld in.

Basisnoten:
Parfümeur:
Mark Buxton
Jaar van uitgave:
1999

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten