Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons 2

De geur +

Comme des Garçons 2 is een Japans, zeer sensueel en uniek parfum. Zelfs als hier een nichegeur wordt gepresenteerd, hoeft de nobele en inspirerende nuance zich niet te verbergen en is op geen enkele manier inferieur aan gerenommeerde parfums in intensiteit en werking.

In een samenstelling van Adelhyde, Amber, Angelika en groen blad, geraffineerd met Brise cumin, labdanum en de zoet-geurende magnolia, partner, patchouli en inkt, alsmede vetiver, juniper olie, Een goede start van de dag, een onvergetelijke voorstelling en adembenemende momenten zijn gegarandeerd bij Comme des Garçons 2.

Whoever verwacht veel van het leven en wil zijn of haar dag altijd op een speciale manier doorbrengen, zal bezwijken aan de charme van de nuance van Comme des Garçons 2 en ontdek zijn of haar lot, zijn of haar geest en kwaliteit van leven. Ondanks de vele ingrediënten straalt deze Comme des Garçons 2 geur een ongelooflijke kalmte en sereniteit . De harmonie van lichaam en ziel, de energie en kracht voor de dagelijkse hoge prestaties en de betekenis van het leven in zijn mooiste vorm worden gevierd door Comme des Garçons en door de drager in de wereld opgeroepen.

Kopnoten:
aldehyde
Engelwortel
Mandarijn
Thee
Hartnoten:
Koriander
Magnolia
Laurier
Muskaatnoot
Kaneel
Basisnoten:
Patchoeli
Ceder
Parfumeur:
Mark Buxton
Jaar van uitgave:
1999

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten