Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Wonderwood

De geur +

Een wandeling doorheen een droombos

Zo verkwikkend, veelzijdig en uniek als de verscheidenheid aan bossen in een droombos, is het Comme des Garçons Wonderwood een verwarrende, individuele en zeer vertederende geur. Melancholie en poëzie, vergezeld van mystieke details en verwondering, zijn details die de Comme des Garçons drager Wonderwood omringen en een toewijzing aan een duidelijke lijn weglaten.

Wie van hout houdt en inspiratie in het warme, natuurlijke materiaal herkent, houdt Wonderwood van de nuance van Comme des Garçons hout en wil niet in een lade geplaatst worden. Dat is goed, want een duidelijke classificatie van de nuance van de Comme des Garçons geur Wonderwood is zelfs voor de ervaren parfumkenner en -liefhebber onmogelijk.

Deze geur stroomt zonder enige structuur en omringt de drager met een charmant kledingstuk dat vertelt over zijn dorst naar avontuur, zijn dorst naar ervaring en zijn levenshouding. Hij wil hoog gaan, wil genieten van het leven in al zijn aspecten en verbergt het, om intensief en compromisloos te genieten van de bijzonder mooie dingen.

In het hoofd zorgen peper en wierook voor een mystieke en zeer mysterieuze adem. In het hart openen zich de nuances van de bossen, die bestaan uit gujakhout, de boom van het leven, cederhout en de boom van God. De basis is gemaakt van javanol en sandelhout, zodat deze compositie harmonieus en licht afgerond is.

Kopnoten:
Bergamot
Madagaskarpeper
Muskaat
Wierook
Hartnoten:
cashmeran
Cristalon
Guajakhout
Karwij
Cederhout
Basisnoten:
javanol
Oud
Sandelhout
Vetiver
Parfumeur:
Antoine Lie
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten