Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Zero

uitverkocht producten +

De geur +

Comme des Garçons Zero Minimalisme in zijn mooiste vor

Less is more - dat lijkt het motto te zijn van Comme des Garçons Zero. De moderne uniseksgeur van het Japanse modelabel viert minimalisme en eenvoud in al zijn facetten. Met het houtachtig-synthetische parfum slaat Comme des Garçons een nieuwe, radicale weg in: Weg van weelde en overdaad en terugbrengen tot de essentie. Centraal in de minimalistisch-moderne geur staat een nobele cederhoutnoot. Sensuele muskus en een intens balsamico vetiverakkoord nestelen zich ernaast. Scherpe bergamot zorgt voor een heerlijk verkwikkende frisheid, terwijl een stralende nuance van synthetische roos Comme des Garçons Zero harmonieus afrondt.

Minimalisme als centraal aspect van Comme des Garçons Zero is ook duidelijk herkenbaar in het flaconontwerp. De duurzame glazen fles maakt bewust geen gebruik van felle kleuren of uitgebreide decoraties. In plaats daarvan overtuigt hij met zijn eenvoudige maar tijdloos elegante ontwerp. De ronde vorm van de flacon, die al bekend is van andere Comme des Garçons geuren, onderstreept het harmonieuze karakter van het parfum, dat geen ruwe kantjes heeft en toch spannend blijft. Het kristalheldere glas geeft een goed zicht op het essentiële: de edele geur binnenin. De witte dop en de minimalistische opdruk in zwart maken het tijdloos eenvoudige ontwerp compleet.

Met de intense Comme des Garçons Zero begint Comme des Garçons aan een reis naar het nulpunt, naar de oorsprong, waar overvloed en weelde geen rol spelen en alleen het essentiële telt. De reclamecampagne voor de betoverende geur interpreteert dit nulpunt als een soort interface tussen mens en natuur. Het Japanse label huurde de jonge Braziliaanse kunstenaar Samuel de Saboia in om de commercial voor de geur te regisseren. In uitgebreide beelden presenteert hij Comme des Garçons Zero in een wereld vol mythische wezens en ongerepte natuur. Door zijn lens kunnen de buitengewone schoonheid, dynamiek en kracht van het parfum ook visueel worden ervaren.

De parfumeur Fanny Bal zit achter de verfijnde Comme des Garçons Zero. De Française werd geboren in 1988 en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde neuzen van de nieuwe generatie. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Bal al een indrukwekkende carrière achter de rug. Haar carrière in de parfumerie was aanvankelijk vrij klassiek: ze studeerde scheikunde en volgde daarna een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA in Parijs. Haar instructeurs herkenden al snel het grote talent van de jonge vrouw. Meesterparfumeur Dominique Ropion merkte Bal ook op en bood aan haar te begeleiden en haar te helpen haar kunst te perfectioneren. Tegenwoordig werkt Fanny Bal op het IFF en heeft ze samengewerkt met veel bekende parfumhuizen, waaronder Giorgio Armani, Viktor & Rolf, Christian Louboutin en Issey Miyake.

Basisnoten:
Bergamot
Cederhout
Haïtiaanse vetiver
rozenoxide
muskus
Parfumeur:
Fanny Bal
Jaar van uitgave:
2022
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten