Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Atkinsons Lavender on the Rocks

uitverkocht producten +

De geur +

Helemaal niet op ijs gelegd: Atkinsons Lavender on the Rocks

Atkinsons Lavender on the Rocks maakt deel uit van de Contemporary Collection en dateert uit 2014. Lavender on ice is de naam van de geur, die met zijn bloemige en houtachtige aanwezigheid gericht is op zowel mannen als vrouwen.

De onbekende parfumeur van Atkinsons Lavender on the Rocks mengt een topnoot van roosgeranium en basilicum. De gelijknamige lavendel wordt vervolgens twee keer gebruikt in de hartnoot. Als lavendel absolue en lavendel essence, verzacht door zachte rozen. Samen met het oud- en guaiachout uit de basis is Atkinsons Lavender on the Rocks de perfecte geur voor de warme dagen van het jaar. Het is rechttoe rechtaan en ziet er aanvankelijk vrij koel en verfrissend uit. In de loop van zijn enorme levensduur ontwikkelt de geur zich tot iets kruidigs voordat de zachte en warme aroma's van oud en guaiac hout zich ontwikkelen.

Wie een "luide" geur verwacht, zal teleurgesteld worden door Atkinsons Lavender on the Rocks. Daarvoor is de geur te elegant en tegelijkertijd te subtiel. Hoewel het duidelijk waarneembaar is, wordt Atkinsons Lavender on the Rocks gekenmerkt door Brits understatement. Desondanks blijft het met zijn zachte aanwezigheid de hele dag door een mooie metgezel voor alle gelegenheden.

Basisnoten:
Oud
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten