Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Atkinsons 44 Gerrard Street

De geur +

Atkinsons 44 Gerrard Street Verfijnd en expressief, licht en elegant

De in 2020 gelanceerde Eau de Cologne Spray Atkinsons 44 Gerrard Street is voor zowel mannen als vrouwen. De geur is citroenachtig en aromatisch, gemengd met bloemige en zachte noten.

Voor deze ongewone eau de cologne creëert geurenfabrikant Manen een topnoot van kalk, gember en eucalyptus. De hartnoot is bloemig en brengt orchideeën, rozen en jasmijn. Amber en houtachtige noten introduceren de basis.

MetAtkinsons 44 Gerrard Street , het label, dat sinds 1799 in Londen gevestigd is en een van de oudste parfumfabrikanten ter wereld is, laat het opnieuw al zijn vaardigheden zien. Het verband tussen verleden en toekomst, tussen lichtheid en expressiviteit en tussen dames en heren wordt vakkundig getekend. Uniseks geuren komen Atkinsons niet vaak voor, maar Atkinsons 44 Gerrard Street beide seksen zijn aantrekkelijk met zijn elegantie. Als onderdeel van de Emblematic Collectie werd de uniseksgeur Atkinsons 44 Gerrard Street opgedragen aan het eerste adres waar Atkinsons de basis werd gelegd voor het wereldwijde succes. En net zoals James Atkinsons destijds stond voor het buitengewone, staat James Atkinsons 44 Gerrard Street voor alle dames en heren die in de stadsjungle van de grote stad reizen en zich altijd van hun elegante kant laten zien.

Kopnoten:
Eucalyptus
Limoen
Gember
Hartnoten:
Jasmijn
Orchidee
Roos
Basisnoten:
Amber
Houtachtige noten

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-10%1