Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Acqua di Parma Oud & Spice

uitverkocht producten +

De geur +

Spice up your life!

Opulent en majestueus ontwikkelt zich de kruidig-houtachtige geurpiramide van Acqua di Parma Oud & Spice. Scherpe bergamot kust zoet-fruitige framboos en omhult het met rozenblaadjes. De fruitig-bloemige topnoot wordt gevolgd door een hartnoot die alles heeft: Intense kruidnagel, hete roze peper en exotische kaneel strijden om de eerste plaats in het duel der specerijen. Patchoeli en labdanum verduisteren de Acqua di Parma Oud & Spice en combineren met rokerige oud uit Laos om een mystieke basisnoot te creëren. Sommigen bespeuren een leerachtig akkoord dat het resultaat is van het samenspel van de geurnoten.

De geur stroomt zacht als een bosbeek en leidt de zintuigen van het lichte bergamotbosje naar het donkere bos van de adelaarshoutboom. De Acqua di Parma Oud & Spice is een uniseks parfum voor vrouwen en mannen die een ondeugende inslag hebben. Als de zon is ondergegaan en de stadslichten ontsteken, ontvouwt de kruidige geur zijn langdurige effect het best. Het parfum behoort tot de Signatures of the Sun geurgroep van het label en is toch geen zomergeur. Het zorgt eerder voor warmte en zonneschijn op koelere dagen. In de vrije tijd en zelfs op het werk is de Acqua di Parma Oud & Spice een betrouwbare geur die verrast en tegen de mainstream ingaat.

Kopnoten:
Bergamot
Frambozen
Roos
Hartnoten:
Kaneel
Roze Peper
Kruidnagel
Basisnoten:
Laotische oud
Patchoeli
Labdanum
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 399
toepassen
vandaag tot-36%1