Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De citrusvruchten frisheid van de sinaasappel van Capri in een fles: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri dat is de essentie van het Italiaanse mediterrane eiland.

De uniseksgeur is zo warm en ontspannend als een dag op het zonnige dromerige eiland.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Acqua di Parma Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri, een geur vol levenslust en vitaliteit.

Het eerste parfum van Acqua di Parma werd in 1916 gecreëerd in de Italiaanse stad Parma en is sindsdien een van de meest succesvolle geuren ter wereld geweest. Met de creatie van zijn onmiskenbare flacon in de jaren dertig van de vorige eeuw en de populariteit onder de sterren komt internationaal succes ook in de 50s voor. In de loop van de jaren Acqua di Parma is trouw gebleven aan zijn lijn en is niet veranderd. De eerste boetiek werd in het midden van de jaren negentig geopend en het succesverhaal gaat door. Sindsdien heeft de onderneming zich verder ontwikkeld en heeft zij zich stevig verankerd in de voorhoede van deze markt.

Het parfum Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri betoverd door een tintelend en fris boeket in de topnoot. Vooral de essentiële oliën van lokale mandarijnen, citroenen, sinaasappelen en pompelmoezen zijn indrukwekkend. De hartnoot is een mengeling van de essences van petitgraine en de intense flavour van de maté bladeren. Daarnaast is er ook de olie van de kardemom. In de basisnoot Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri is er een lichte vleugje karamel vermengd met de zintuiglijke van musk. Dit zorgt ook voor een aangename warmte die aangenaam effectief is.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Sinaasappel
Siciliaanse mandarijn
Hartnoten:
Kardemom
Petitgrain
Basisnoten:
karamel
muskus
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Yeted1985
Mijn geur

Fijn dat jullie deze geur ook aanbieden. Ik denk iedere keer terug aan mijn zomervakantie als ik deze geur gebruik. Geen geur voor iedere dag, meer voor bijzondere momenten.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 399
toepassen
vandaag tot-49%1