Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Acqua di Parma Blu wijdde Mediterraneo - Mirto di Panarea aan het liparese eiland Panarea, dat onmiddellijk zowel mannen als vrouwen naar de Middellandse Zee brengt met zijn frisse, citrische sillage.

Wilde mirte is de focus van deze compositie, ingebed in citrische, bloemige, kruidige en houtachtige noten.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Acqua di Parma Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea als een onvergetelijke mediterrane geur van het Middellandse Zeegebied.

Geïnspireerd door de Middellandse-Zeekust van Italië, werd de onmiskenbare Fragrance Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea gecreëerd. Deze geur doet denken aan lichte zeebries en de gloeiende toppen van de mediterrane golven. Panarea is een van de kleinste en oudste Eolische eilanden die veel rust en stilte uitstraalt. Dit is de woning van Acqua di Parma Blu Mediterraneo. U kunt ook de geweldige smaken van wilde planten en struiken van deze streek horen. De topnoot van Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea wordt gekenmerkt door basilicum, sinaasappel, citroen en citrus.

Hoewel is hier de onmiskenbare mirte echter herkenbaar. De individuele fruitige essences zorgen voor de eerste ontploffing van de smaak. De hartnoot is fluweelzacht en wordt gevormd door lila, bes, jasmijn, roos en de geur van zeezout. De basisnoot, die is samengesteld uit amber, jeneverbes, wilde pistachenoten en cederhout, geeft een bijzonder gevoel van welzijn. De langdurige geur is geschikt voor iedere dag . Hier wordt de betoverende schoonheid van het Middellandse Zeegebied op een bijzonder indrukwekkende manier voorgesteld. De tastbare en tastbare geur betovert elke ziel en zintuigen. Dames en heren zullen er ook enthousiast over zijn. Als u op zoek bent naar een bloemenverfrissende eau de toilette spray, moet u de Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea van naderbij bekijken.

Kopnoten:
Basilicum
Calabrische citroen
mirte
Sinaasappel
citrusgeuren
Hartnoten:
groene sering
Jasmijn
Roos
zoute geuren
zwarte-bes-blad
Basisnoten:
Amber
edelhoutsoorten
Jenever
Ceder
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mirto di Panarea met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Halied1995
Acqua di Parma

Klassieke geur voor hem en haar. De geur blijft super lang hangen en straalt naar mijn bescheiden mening echt stijl uit. Geen goedkoop geurtje van de super. Mijn vriendin gebruik them ook.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 383
toepassen
vandaag tot-54%1