Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Acqua di Parma Oud

De geur +

Vleiend, mannelijk en bijzonder elegant

Acqua di Parma Oud is een elegante mannengeur die oorspronkelijk werd uitgebracht als onderdeel van de Ingredientscollectie en in 2019 opnieuw werd uitgegeven, samen met vier geuren in de Signatures of the Sun Collection. Er is niets veranderd in de formulering, maar de fles schijnt nu in mystiek zwart met zijn houtachtige en kruidige aanwezigheid, de geur inspireert mannen die op zoek zijn naar iets speciaals. De houdbaarheid en de grondbewerking van Acqua di Parma Oud de grond ligt ver boven het gemiddelde.

De topnoot van Italiaanse sinaasappel en Calabrische bergamot gaat op in een mix van Russische koriander, Haïtiaanse amyris en elegante Oud . Muskus, sandelhout, Atlas ceder en Indonesische patchoeli dragen de basis.

Deze combinatie zorgt Acqua di Parma Oud voor een warme, sensuele en verleidelijke geur die iets donker en mysterieus met zich meebrengt. Het is een mannelijke geur, met een duidelijke aanwezigheid die perfect past in het koele seizoen, maar met een lage dosering ook op zomeravonden. De Eau de Parfum geur Acqua di Parma Oud is niet ontwikkeld voor zeer jonge mannen, maar is gericht op mannen die zich bewust zijn van zichzelf, die precies weten wat ze willen en die de obstakels op hun pad aanpakken. Ze willen een geur die hun stijl accentueert, ze willen hun geur dragen en niet gedragen worden door de geur. Acqua di Parma Oud is een mannengeur die de hoofden verdraait, maar alleen in positieve zin.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Italiaanse sinaasappel
Hartnoten:
Oud
Haïtiaanse amyris
Russische koriander
Basisnoten:
atlasceder
Indonesisch patchoeli
Sandelhout
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 455
toepassen
vandaag tot-41%1