Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria is als een reis naar Ligurië in Noord-Italië. Kleine vissersdorpjes, maar ook de stad Genua domineren het landschap.

Chinotto di Liguria wordt gekenmerkt door noten van chinotto, mandarijn, jasmijn en muskus.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Een reukreis naar Ligurië

Een vleugje zee en een snufje zand, verrijkt met de fijnste noten van mandarijn en chinotto: dit moet ervoor zorgen dat de dragers Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria willen genieten van de zomer met de unisex Acqua di Parma geur. Sinds de lancering in 2018 zijn vele fans en kenners unaniem van mening dat dit met gemak kan worden bereikt.

Het Unisexparfum Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria heeft een ongelooflijk citroenachtig en verfrissend sillage op zich. Deze is samengesteld uit edele noten van chinotto en mandarijn in het verfrissende hoofd. Natuurlijk is dit zeker niet het enige wat in de weg staat tijdens de zomerse frisheidskick. In het bloemenhart bevinden zich prachtige accenten van jasmijn, rozemarijn, kardemom en rozengeraniums. De levendige en geestige geur wordt afgerond door een samentrekkende basis, die de zintuigen betovert met een boeket van muskus en patchoeli.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria maakt deel uit van de Blu Mediterraneo-serie, die de mooiste landschappen van Italië viert, in dit geval de Noord-Italiaanse regio Ligurië. Het is dus Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Chinotto di Liguria een eerbetoon aan kleine vissersdorpjes, maar ook aan steden als Genua.

Kopnoten:
chinotto
Mandarijn
Hartnoten:
Jasmijn
roosgeranium
Rozemarijn
Kardemom
Basisnoten:
Patchoeli
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 399
toepassen
vandaag tot-42%1