Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Acqua di Parma Quercia

De geur +

De schat van Piemonte

Acqua di Parma Quercia is een geur voor mannen die voor het eerst werd gelanceerd in 2016. Drie jaar later werd het opnieuw uitgegeven als onderdeel van de Handtekeningen van de Zonnecollectie. Hij wordt beschouwd als behorend tot de kruidige-woody-familie.

Acqua di Parma Quercia opent in de topnoot met petitgrain, roze peper, bergamot en citroen De hartnoot leeft ook van de verfijnde samenstelling van de noten: Kardemom, rozengeranium en cederhout verwennen het gehemelte gedurende 20-30 minuten, waarna de ingrediënten die deze geur zijn buitengewone signatuur geven in de basisnoot te vinden zijn: Absolue van eikenmos en tonkaboon in een ronde dans met patchoeli.

Zowel de duurzaamheid als de sillage van het parfum zijn meer uitgesproken dan in de meeste andere composities die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Over het Acqua di Parma Quercia geheel genomen heeft het parfum een eigenzinnige aantrekkingskracht - de eigenzinnigheid straalt de wil naar uitmuntendheid en hoge klasse uit. het is zeker een geur voor individualisten, niet mainstream.the all-rounder is de voorkeur van de fans als een ideale metgezel gedurende de dag.als een herfst en lente geur wordt het vooral gewaardeerd. Hoewel dit een mannengeur is, wordt een avant-garde groep er ook door aangetrokken als vrouwengeur. De hout-pittige samenstelling van Acqua di Parma Quercia is ook gegeven een bijna gastronomische noot.

Kopnoten:
Bergamot
Petitgrain
Citroen
Roze Peper
Hartnoten:
Kardemom
roosgeranium
Cederhout
Basisnoten:
tonkaboon-absolue
Patchoeli
eikmos-absolue
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 399
toepassen
vandaag tot-38%1