Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de citrusverse Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria parfumeur Shyamala Maisondieu creëerde hij een reis naar het puntje van de Italiaanse laars, waar u kunt genieten van de prachtige Middellandse Zee.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een verfrissende en glinsterende geur van bergamot en citroen.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria kan beschreven worden als een mooi hommage naar bergamot en citroen. Calabrië is een uniek natuurlijk paradijs tussen twee zeeën. Deze Eau de Toilette Spray belichaamt de schoonheid van Calabrië en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De essences ruiken naar verse citroenen, bergamot en de warme zon in de zomer. Dit is ook waar de Flora en Fauna van Calabria, die alle zintuigen doordringt en zuivere energie geeft, tot zijn recht komen. Met zijn zachtmoedigheid kan de Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria voor elke gelegenheid worden gebruikt, zowel in het dagelijks leven als voor feestelijke gelegenheden.

Het parfum begint met de topnoot van verse citroen en bergamot. Het is interessant dat bergamot ook in de volgende hartnoot een belangrijke betekenis heeft. Bovendien worden er gember en cederhout toegevoegd om de geur effectief af te ronden. Tenslotte mag de langdurige basisnota niet vergeten worden. Dit wordt gevormd door de pulserende noten van muskus, benzoë en vetiver. Als u op zoek bent naar een verfrissende geur die vooral gedomineerd wordt door de bergamot en citroen uit Calabrië, dan moet u de Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria nog eens goed bekijken.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Bergamot
Gember
Ceder
Basisnoten:
Benzoë
muskus
Vetiver
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Bergamotto di Calabria met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Mishated
Geweldige mannengeur

Strellson is voor mij een heerlijk parfummerk. Hij is echt mannelijk en overtuigt vele mensen. Ik heb hem al aan een aantal vrienden aanbevolen die net zo enthousiast zijn als ik.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 399
toepassen
vandaag tot-34%1