Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Uomo Acqua

De geur +

Valentino Uomo Acqua - Dynamisch en fluweelzachte elegantie

Na Uomo en Uomo Intense presenteerde het Milanese couture label Valentino Uomo Acqua in Valentino 2017 de aromatische citroengeur voor mannen. Het presenteert zich als een frisse zomervariant van zijn voorgangers. Het parfum fascineert met een ongewone samenstelling van fijne aroma's. Het ademt de flair van dynamische mannelijkheid en perfecte elegantie. De topnoot opent met de pittige noten van de mediterrane tuinen op een stralende zomerochtend.

Zedrat citroen en mandarijn zorgen voor een luchtige frisheid, ondersteund door een fijne bittere zoetheid. De kruidige aroma's van groene tomaten en scharlei geven het parfum een mannelijke flair en een goede dosis dynamiek. De hartnoot brengt de geurvariëteit van de topnoot zorgvuldig in evenwicht met de absolute delicate irisbloesem. Het geeft het parfum een fluweelachtige elegantie en diepte. De basisnoot gaat in op het thema elegantie, versterkt het accent met de aroma's van wit leer en patchoeli en laat de geur harmonisch vervagen.

De samenstelling hiervan Valentino Uomo Acqua is een subtiel evenwicht tussen sprankelende frisheid en karaktervolle elegantie. Zoete en bittere noten van mandarijn en irisbloesem zorgen voor een fijn uitgebalanceerde harmonie van aroma's. Exquisite essences van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de geur lang meegaat. Zelfs na uren fascineert hij met nobele noten.

Kopnoten:
sukadevrucht
Mandarijn
groene tomaat
Hartnoten:
Marokkaanse neroli
Scharlei
lis-absolue
Basisnoten:
Haïtiaanse vetiver
vanille
wit leer
muskus
Parfumeur:
Sophie Labbé, Alexis Dadier
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten