Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Geboren in de eeuwige stad: Valentino Uomo Born In Roma wordt gekenmerkt door een pittige zoetheid. De mannengeur werd gelanceerd in 2019 en doet het zonder de klassieke geurenpiramide.

Valentino Uomo Born In Roma goedkoop kopen

De geur +

Zoete verleiding voor hem

Veel mannen houden van zoete geuren. En de in 2019 gelanceerde Eau de Toilette Spray is gericht op deze mannen Valentino Uomo Born In Roma. De geur is zoet en kruidig, zonder een piramide van geuren en gecreëerd door Antoine Maisondieu en Guillaume Flavigny.

Voor Valentino Uomo Born In Roma mengen ze een elegante samenstelling van gember en salie, violetbladig absoluut, mineraalzout en gerookte vetiver. Het is echt fascinerend dat hoewel er geen klassieke zoete aroma's in deze geur zitten, het zich toch zoet presenteert. Dit spreekt voor de kunst van de parfumeurs, die precies weten hoe verschillende aroma's op elkaar inwerken. Wie de Valentino geuren kent, herkent natuurlijk de typische Valentino essentie in salie en vetiver. Het combineert de eau de toilette met de architectuur van de oude stad Rome en de bruisende persoonlijkheid van Valentino zelf. Valentino Uomo Born In Roma is een ongelooflijk draagbare geur die vooral geschikt is op koude dagen. Of je het in je vrije tijd of op het werk draagt, wordt natuurlijk bepaald door de goed verzorgde man van vandaag zelf. Als je van zoete geuren houdt, kun je niet voorbij Valentino Uomo Born In Roma komen. Hier wordt een elegantie gepresenteerd die geschikt is voor dagelijks gebruik, wat wel prettig is maar niet mainstream.

Basisnoten:
Vetiver
zout
viooltjeblad-absolue
Salie
Gember
Parfumeur:
Antoine Maisondieu, Guillaume Flavigny
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten