Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 155
toepassen
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Voce Viva

De geur +

Luxe voor de huid en de geurzintuigen

De Eau de Parfum Spray Valentino Voce Viva werd in 2020 gelanceerd en is een zoete en bloemige geur voor vrouwen. Maar niet alleen vrouwen, ook mannen die van zoete geuren houden zijn enthousiast Valentino Voce Viva. Want de creatie van Amandine Clerc-Marie en Honorine Blanc is zeker ongewoon en staat voor individualiteit.

De topnoot wordt gevormd door Italiaanse bergamot, mandarijn en gember. De hartnoot gaat verder met oranje bloesem absolute en gele gardenia's, voordat vanille en kristallijn mos in de basis verschijnen. De geur is zeker ongewoon, het is heerlijk vrouwelijk, maar tegelijkertijd heeft het iets extra's dat het gewoon anders maakt. Dit komt door de geuren van gember en mos. Ze geven de Eau de Parfum Spray Valentino Voce Viva een lichte kruidigheid en scherpte, maar ook subtiele aardse accenten die zich combineren met de warmte en zoetheid van de andere akkoorden.

Het past Valentino Voce Viva het beste op koele dagen in de herfst en het voorjaar, waar het zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. Het is geen mainstream, maar het is ook geen uitputtende niche geur. Valentino Voce Viva is anders, anders mooi, zodat men het graag draagt, zowel op het werk als in de vrije tijd.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Mandarijn
Gember
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
Gardenia
Basisnoten:
kristallijn mos
vanille
Parfumeur:
Honorine Blanc, Amandine Clerc-Marie
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten