Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Donna is de vallende ster onder de vrouwenparfums. De creatie werd gelanceerd in 2015 en betovert met zijn zoete, bloemige karakter.

Een Valentino Donna geur kan niet vrouwelijker zijn. De essence is gecreëerd door de beroemde parfumeurs Antoine Maisondieu en Sonia Constant.

Valentino Donna goedkoop kopen

De geur +

Valentino Donna straalt met warme poeder- en vanillenuances

In Valentino Donna ontmoeten vrouwelijke rozenakkoorden warme poederachtige vanillenuances. Leer zorgt voor een bijzondere afwerking die de damesgeur meteen een heel moderne noot geeft. Valentino Uomo werd in 2014 gelanceerd als geur voor mannen, die in de herfst van 2015 werd aangevuld met zijn tegenhanger Donna voor vrouwen.

Het opent met bergamot uit Italië, die zorgt voor een citrusachtige start. Bulgaarse roos en iris absolue vormen het bloemige hart. Patchouli dient als basis naast vanille en leer. Over het geheel genomen heeft het bloemig-zoete parfum een zekere frisheid en is het niet zo zwaar op de huid als veel andere geuren met vanilleakkoorden. Het resultaat is een nieuwe interpretatie van een zeer vrouwelijke, zoete geur die niet te speels en jeugdig is dankzij de verfijnde geurnoten en citrusopening.

Als elegante en zeer warme geur is Valentino Donna ook ideaal voor 's avonds of voor speciale gelegenheden. Leder geeft de compositie nieuwe kracht en combineert mannelijke invloeden met twee klassiekers uit vrouwengeuren, roos en vanille. Als eau de parfum kunnen alle hoogwaardige geuren zich op de huid ontvouwen en komt het complexe samenspel van de verschillende geuren tot zijn recht.

Kopnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Antoine Maisondieu, Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten