Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 155
toepassen
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Donna is de vallende ster onder de vrouwenparfums. De creatie, gelanceerd in 2015, betovert met haar bloemig-zoete karakter.

Een Valentino Donna geur kan niet vrouwelijker zijn. De essentie werd gecreëerd door de beroemde parfumeurs Antoine Maisondieu en Sonia Constant.

Valentino Donna goedkoop kopen

De geur +

Valentino Donna straalt met warme poeder- en vanille nuances uit

Vrouwelijke rozenakkoorden Donna ontmoeten warme poeder vanille nuances. Valentino Leder zorgt voor een speciale afwerking die de geur van de vrouw onmiddellijk een zeer moderne toets geeft. Valentino Uomo, een geur voor mannen, werd gelanceerd in 2014, en zijn vrouwelijke tegenhanger werd Donna toegevoegd in het najaar van 2015.

Bergamot uit Italië maakt de start en zorgt voor een citroenachtige start. Bulgaarse roos en iris absolue vormen het bloemenhart. De basis is vanille en leer en patchoeli. Al met al krijgt het bloemenzoete parfum een zekere frisheid en is het niet zo zwaar op de huid als veel andere geuren met vanille-akkoorden. Het resultaat is een nieuwe interpretatie van een zeer vrouwelijke, zoete geur die niet al te speels en jeugdig is dankzij exquise geuren en een citrus prelude.

Als elegante en zeer warme geur is het Valentino Donna ook ideaal voor de avond of voor speciale gelegenheden. Leder geeft de compositie een nieuwe impuls en combineert mannelijke invloeden met twee klassiekers van vrouwengeuren, roos en vanille. Als eau de parfum kunnen alle hoogwaardige geurdragers zich op de huid ontvouwen en het complexe samenspel van de verschillende geuren wordt perfect geaccentueerd.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
Bulgaarse roos
lis-absolue
Basisnoten:
Patchoeli
leder
vanille
Parfumeur:
Antoine Maisondieu, Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten