Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Het Shiseido Loose Powder maakt deel uit van het assortiment van het Japanse bedrijf, dat beschikt over meer dan 100 jaar ervaring in de cosmeticasector. De harmonie van lichaam en geest wekt de ware schoonheid van de mens en volgens dit Japanse idee werkt Shiseido ook.

Yushin Fukuhara richtte het bedrijf op in 1872, dat tegenwoordig wereldwijd bekend staat om zijn luxueuze producten op het gebied van decoratieve cosmetica, verzorging en wellness. De voormalige farmacoloog van de Japanse marine opende de eerste apotheek in Japan met westerse invloeden. Niet alleen de hoge maatschappij, maar ook leden en vrienden van de koninklijke familie behoorden tot het klantenbestand. Met de productie van eigen verzorgingsproducten is de reputatie van het bedrijf gestaag uitgebreid.

Ook Fukuhara's interesse in technische innovatie en internationale concepten liep voorop. Onderzoek en ontwikkeling zijn al vanaf het allereerste begin een integraal onderdeel van Shiseido en hebben in de loop van de decennia veel innovaties opgeleverd, zoals rijstpoeder of gekleurde poeders en crèmes. Het schoonheidsconcept is vooral van binnenuit gebaseerd en wordt door de producten naar voren gebracht en onderstreept.

Naast huidverzorging voor verschillende huidtypen en leeftijdsgroepen werd in 2001 een nieuwe make-uplijn geïntroduceerd, die werd ontwikkeld in samenwerking met Tom Pécheux, de make-up artist van Shiseido. Voor de teint, ogen en lippen zijn tal van producten beschikbaar die de schoonheidsfilosofie en technologieën van het Japanse bedrijf combineren met kleuren. Accessoires voor make-up, zoals hoogwaardige borstels, vervolledigen het assortiment en zorgen voor een perfecte toepassing.

Het design

De make-up producten van Shiseido en ook het Shiseido Loose Powder kenmerken zich door hun discrete maar elegante design. Glanzend zwart bepaalt het ontwerp van de verpakking, het creëren van een klassieke en nobele look. Dit maakt de poeder potten en andere producten perfecte metgezellen voor uw handtas te frissen uw teint op de weg.

Het losse poeder wordt verpakt in een ronde pot en strak afgesloten met een deksel. Op deze manier kan er geen product worden gemorst of kan er vocht in het losse poeder terechtkomen, wat zou leiden tot klonteren. Het zwarte deksel is voorzien van het logo van Shiseido, terwijl het onderste deel van het blik zilvergrijs is. Zoals gebruikelijk bij losse poeders, vergemakkelijkt een kleine zeef de opname en dosering van het product. Het hogere deksel biedt ook een oppervlak om het product op te bergen. De poederdons, waarvan de rode band het vasthouden en hanteren vergemakkelijkt, dienen dit doel.

Het assortiment

Het Poeder van Shiseido Loose is een aanvulling op het uitgebreide assortiment van het Japanse bedrijf, dat zowel vloeibare als poedervormige funderingen aanbiedt. Het fijne poeder zorgt voor een perfecte afwerking en zorgt ervoor dat de teint er gelijkmatiger en stralender uitziet. De zogenaamde Satijn Gladde Parels geven de huid een zachte parelmoerachtige glans en het licht wordt gericht zodat het poeder elke huidskleur en -type ondersteunt.

De fijne consistentie voorkomt ook een typisch poederig of zelfs stoffig gevoel. Het zijdezachte Shiseido Loose Powder helpt de gelijkmatigheid van de huid te benadrukken. Als poeder is ook de duurzaamheid van de foundation positief te beïnvloeden zodat de make-up langer perfect blijft.

De Shiseido Loose Powder Translucent is een all-round product voor elke dame, omdat de fijne formule zich aanpast aan elke huid. Hierdoor is het het hele jaar door een betrouwbare metgezel, ook in de zomer voor de gebruinde huid of de blekere winterhuid.