Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Zijdeachtige lippen

Zijdeachtige schoonheid, stralende jeugd en zichtbare gezondheid: dat is waar het luxueuze en exclusieve Japanse bedrijf Sensai vanaf het begin voor staat. Het begon allemaal met een eenvoudige uitspraak en het feit dat ze haar ontdekkingsreiziger gewoonweg niet wilde loslaten.
In de jaren dertig ontdekte de stoffenondernemer Sanji Muto dat zijn zijden spinners zijdezachte, delicate handen hadden - ook al werkten ze niet minder hard dan de arbeiders die katoen verbouwden en oogstten. Vanaf dat moment deed Muto er alles aan om uit te vinden waarom dit zo was.
Een paar jaar later had hij het geheim van zijde en zijdeproteïne onthuld. Dit komt omdat de moleculen van het eiwit sterk lijken op die van de menselijke huid, zodat de eigen aminozuren van de stof beter en sneller door de huid kunnen worden opgenomen. Vervolgens stimuleren ze de huid om zichzelf te regenereren, waardoor ze jonger, gladder en frisser wordt.
Enkele jaren later lanceerde het bedrijf een speciale zijden zeep op de markt, verrijkt met deze waardevolle kennis. Deze zeep, die de naam Savon de Soie droeg, was echter in het begin alleen voorbehouden aan het koninklijk huis. Omdat de vraag naar de Japanse fontein van jeugdzeep ook zo groot was onder de machtige rijken en schoonheden van Japan, werd het al snel verhandeld op de "zwarte markt". Het duurde dus niet lang voordat Sensai de zeep aan de grote Japanse massa's werd aangeboden - en uiteindelijk volgden ze ook met andere producten.
In het begin was zijdeproteïne echter de enige belangrijke stof, die nog steeds een belangrijke rol speelt in veel producten en lijnen uit het Japanse huis van vandaag. In de daaropvolgende jaren, na de eerste successen, heeft het bedrijf echter specifiek Sensai onderzoek gedaan naar andere natuurlijke stoffen en hun effecten op de menselijke huid. De resulterende kennis werd ook verwerkt in de producten van het bedrijf - meestal in het luxueuze submerk Sensai dat een paar jaar na de oprichting van het bedrijf werd gecreëerd.
De vraag naar de producten van het bedrijf groeide immers en Sensai breidde zich uit over de Japanse grenzen heen. De edele Lipliner uit de Sensai Lipliner Pencil serie laat de lippen niet alleen schitteren in mooie kleuren, maar behoudt deze met kostbare ingrediënten.
De lippenzakken, die in een elegante penvorm worden geleverd, kunnen goed en precies worden aangebracht, zijn lang houdbaar en maken de lippen soepel en teder. De Sensai Lipliner Pencil serie bevat de kleuren Yamabuki, Kimomiji, Uraume, Shirafuji en Tsubomikoubai, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleurdieptes. Alle kleuren kunnen worden gevuld met een navulling.

Zwart ontmoet goud

De Lipliner van de Sensai Lipliner Pencil serie presenteert zich in elegante, zwarte en glanzende lak. Contrasten worden gecreëerd door een elegante goudkleurige belettering met de kleurcode en het logo van de Sensai lijn. De Lipliner zorgt er door een slanke pinvorm voor dat ze precies kunnen worden toegepast, maar ziet er daardoor ook ongewoon mooi uit.

De juiste voering voor elke lippenstift kleur

De elegante en slanke vorm van de pen maakt het mogelijk de Sensai Lipliner Pencil lijn precies aan te brengen en voedt de lippen met waardevolle ingrediënten. Hierdoor blijven ze soepel en teder.
De lijn bevat de kleuren LP 101 Yamabuki, LP 102 Kimomiji, LP 103 Uraume, LP 104 Shirafuji, LP 105 Tsubomikoubai en LP 106 Sakura, die ook verkrijgbaar zijn als Refill LP 101 Yamabuki, Refill LP 102 Kimomiji, Refill LP 103 Uraume, Refill LP 104 Shirafuji, Refill LP 105 Tsubomikoubai en Refill LP 106 Sakura.