Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Make-up op luxe niveau

Sensai is een traditioneel en populair Japans luxe-label dat al meer dan 70 jaar hoogwaardige huidverzorgingsproducten aanbiedt op basis van bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Maar er is Sensai eigenlijk een heel ongewoon verhaal om te laten zien. Oorspronkelijk was de oprichter Sanji Muto een succesvolle stoffenfabrikant die onder andere katoen en zijde aanbood. In de jaren dertig van de vorige eeuw vroeg Muto zich echter af waarom zijn zijden spinners zulke ongelooflijk zachte en goed verzorgde handen hadden - ondanks hard werken. En deze vraag liet de Japanse ondernemer niet onberoerd. Als gevolg hiervan investeerde Muto alle beschikbare middelen van het bedrijf in de komende jaren in zijdeonderzoek - totdat het zijdeproteïne uiteindelijk werd ontdekt. Dit komt omdat het moleculen heeft die sterk lijken op die van de menselijke huid. Hierdoor kunnen de eigen aminozuren van de stof sneller en dieper doordringen in de cellen van de huid en deze stimuleren om te regenereren.
Het resultaat is een jonge, stralende, gezonde en soepele huid. Muto richtte het bedrijf Kanebo op en ontwikkelde een fijne zijden zeep voor de Japanse koninklijke familie. Deze zeep was aanvankelijk alleen hiervoor bedoeld, maar de belangstelling van de rijken in Japan was enorm. Ook wilden ze zichzelf optisch verjongen en verfraaien met behulp van zijdeproteïne. Tot slot reageerde Muto op de oproepen van de rijke bevolking in Japan en in heel Azië, lanceerde de zeep op de publieke markt en breidde het assortiment uit met meer huidverzorgingsproducten. Kort daarna volgde het exclusieve submerkSensai , dat vandaag de dag ook in Europa en de Verenigde Staten vertegenwoordigd is en onder andere nobele verzorgingsproducten voor de huid, maar ook hoogwaardige make-up biedt. In het verleden zijn hiervoor ook andere natuurlijke stoffen onderzocht die de huid op verschillende manieren ten goede kunnen komen.
Dit leidde niet alleen tot de ontwikkeling van verschillende lijnen en series die de huid voeden, maar ook van series die inspelen op de specifieke behoeften van verschillende huidtypes: droge, normale, normale, gevoelige, jonge en volwassen huid. Het Total Finish assortiment is Sensai een cosmetische lijn voor huidverzorging met diverse compacte make-up die zeer eenvoudig en zelfs aan te brengen is. Dit zorgt voor een ongelooflijk egale en frisse teint. Bovendien is de make-up voorzien van de zonbeschermingsfactor SPF 15, zodat de huid niet alleen wordt verzorgd door waardevolle en natuurlijke ingrediënten, maar ook wordt beschermd. De make-up is verkrijgbaar in verschillende tinten en ook als praktische en goedkope navulling.

Slank en elegant

Sensai is een elegant luxelabel en heeft altijd veel belang gehecht aan de terughoudende uitstraling van haar producten. Omdat het Japanse huis niet wil overtuigen door spannende ontwerpen, maar door hoogwaardige producten, waarvan de inhoud overtuigt. Toch zijn alle producten - en dus ook de Total Finish lijn - fascinerend door hun schoonheid. De compacte make-up wordt geleverd in glanzende, zwarte containers, die beschermd worden door een edele zwarte sluiting. De navulverpakkingen worden geleverd in een zilveren container die snel en eenvoudig in de originele container kan worden geplaatst. Ze worden ook beschermd door een transparant deksel. Deze heeft de Sensai letters in gewoon wit.

Praktisch design, fantastische inhoud

Het Sensai Total Finish assortiment bestaat uit verschillende compacte make-ups die tegelijkertijd de huid bedekken en matteren. De lijn omvat verschillende tinten en bijbehorende vullingen zoals Navulling SPF 15 TF 102 Soft Ivory, Navulling SPF 15 TF 202 Soft Beige, Navulling SPF 15 TF 203 Natural Beige, Navulling SPF 15 TF 204,5 Amber Beige, Navulling SPF 15 TF 205 Topaz Beige, Navulling SPF 15 TF 103 Warm Beige, Navulling SPF 15 TF 204 Almond Beige en Navulling SPF 15 TF 206 Golden Dune.