Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Een gebruinde teint, volledig vrij van UVA- en UVB-straling.

De Sensai Silky Bronze serie biedt luxe zonnecrème voor de rijpere huid. De producten combineren betrouwbare bescherming tegen schadelijke blootstelling aan de zon met intensieve anti-aging eigenschappen. Sensai is een geavanceerde huidverzorgingstechnologie gecombineerd met de kostbare Koishimaru zijde. Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is tegelijkertijd een uitdrukking van luxe en Japanse traditie. Deze interactie van natuur en wetenschap resulteert in het bijzondere zorgeffect van de Sensai lijnen.

Silky Bronze gaat nog een stap verder. Een rijpere huid heeft speciale eisen en vereist een nauwkeurig afgestemde verzorging. Zonwering is hierbij een belangrijke factor. Schadelijke UVA- en UVB-straling in het dagelijks leven kan de vroegtijdige vorming van rimpels, pigmentvlekken en andere huidveroudering versnellen. Tegelijkertijd kan de dagelijkse bescherming tegen de zon helpen om de reeds bestaande ouderdomsvlekken of oneffenheden in de teint niet te verergeren. In tegenstelling tot zonnebrandcrèmes met een hoge beschermingsgraad, ontworpen voor vakantie of activiteiten, is Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream extreem licht. Het laat geen witte resten achter en is, ondanks zijn romige consistentie, ook waterdicht. Dit zorgt voor een goede duurzaamheid en dus een betrouwbare bescherming.

Er is ook een lotion speciaal voor het lichaam en een bijzonder gemakkelijk aan te brengen spray. Bij zonnebescherming is het belangrijk om de crème de hele dag door te onderhouden en indien nodig opnieuw aan te brengen. Zeer gevoelige zones worden specifiek met de Silky Bronze pen ingesmeerd. Dit beschermt ook het gebied rond de ogen, lippen of oren tegen beschadiging door de zon. Intensieve verzorging zoals de emulsie of een voedend after-sun masker helpen de huid na het zonnebaden te verwennen. De make-up van de serie bevat ook een hoge UV-bescherming van SPF 30 en verbergt op betrouwbare wijze kleine oneffenheden in de teint. Voor een natuurlijke bruining zonder zonnebaden, ronden de Sensai Silky Bronze zelfbruiners de collectie af. Veeleisende vrouwen met een rijpere huid hebben baat bij de uitgebreide combinatie van verzorging en bescherming. De jongere huid kan ook worden beschermd tegen beschadiging door de zon.

Briljant in brons

Het ontwerp van de verpakking Sensai Silky Bronze maakt dat u op vakantie wilt gaan en op het eerste gezicht van de zon wilt genieten. De kleurencombinatie brons met wit suggereert bruining en verzorging. En dat is wat de zonweringsserie van Sensai . Het heeft een zonbeschermingsfactor tot 30, die beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. De hoogwaardige anti-ageing actieve bestanddelen van Sensai de huidverzorging tijdens het zonnebaden.

De buizen van de Sensai Silky Bronze collectie zijn gemaakt van zacht plastic en garanderen daardoor een volledige verwijdering van de verzorgingsproducten zonder restanten. De spuitbussen van de Sensai Silky Bronze serie zijn eenvoudig te bedienen. De stok is buitengewoon gunstig voor de verzorging van het gezicht. De brons-witte kleurencombinatie van de verpakking vormt samen met het golvende embleem de handtekening van de Silky Bronze collectie.

Van spray tot poeder

Het assortiment van Sensai Silky Bronze diverse luxe producten. Het basisproduct van de serie is de Sun Protective Cream for Face. Deze waardevolle zonnebrandcrème voor het gezicht beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. De huid wordt glad, stevig en versterkt. De crème wordt aangeboden met de zonbeschermingsfactoren SPF 10, 20, 30 en 50. Een ander product uit het assortiment Sensai Silky Bronze is Sun Protective Spray for Body SPF 10, die dankzij de lichte spray-formule zacht en spaarzaam kan worden aangebracht. De huid wordt intensief gehydrateerd en krijgt een gelijkmatige bruine teint. Gebruik meerdere keren per dag, indien nodig.

Een zachte lichaamscrème SPF 20 is ook beschikbaar voor het lichaam. Het filtert de schadelijke zonnestralen, hydrateert en verstevigt de huid. De delicate textuur van de Sensai Silky Bronze crème absorbeert onmiddellijk en is water en zandafstotend. De Self Tanning Body Gel van Sensai Self Tanning Body Gel is ideaal voor het behoud van uw vakantiebruine teint of voor een frisse teint zonder de zon. Het is gemakkelijk te verdelen en absorbeert gelijkmatig in de huid. Dit resulteert in een gelijkmatige honinggouden teint. De gel moet ongeveer 2-3 keer per week worden gebruikt.

De Sensai Silky Bronze Kalmerende After Sun Emulsion kan Sensai gebruikt worden voor intensieve verzorging na het zonnebaden. Kalmerende geneeskrachtige plantenextracten verzachten irritaties en roodheid. De huid wordt intensief gehydrateerd en licht geparfumeerd met een rustgevende geur. De emulsie moet royaal op de huid worden aangebracht na het zonnebaden en als exclusief aanvullend product biedt de serie een sterk kalmerend, kalmerend en verkoelend masker van 10 minuten voor het gezicht. De bruine kleur blijft lang behouden en de vorming van rimpels en ruwe plekken wordt voorkomen. Gebruik elke avond tijdens de vakantie. Dan is het voldoende om het masker één keer per week te gebruiken om te bruinen.