Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 628
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sensai The Silk

De geur +

Lichte bloemen, zware zoetheid en een vleugje frisheid - Sensai The Silk

De vrouwengeur Sensai The Silk maakt vooral indruk met zijn fruitige, frisse nuances en maakt de geur tot de ideale metgezel voor vrouwen. De mix van wrange muskus en kruidige, exclusieve tonkaboon in de basis vormen de ideale basis voor een opwindende geurbeleving.

In de hartnoot zijn delicate en bloemige geurcomponenten toegevoegd aan de sterke, bijna mannelijke aroma's. De zoete geur van verse lelietjes-van-dalen voert de drager van het parfum mee naar een herfstige weide waar de eerste bloemen zich een weg naar buiten vechten.

De delicate lelietjes-van-dalen staan tegenover de sterke, volle geur van pioenroos, die elkaar prachtig aanvullen. Sterk amber, dat vanwege zijn sterke aroma vaker in de basis dan in de hartnoot wordt gebruikt, vormt het perfecte contrast met de vrouwelijke smaken van de hartnoot.

Als bekronende finale zitten er fruitige grondstoffen in de Sensai The Silk geur en zorgen voor een klein moment van verrassing bij het verstuiven. De krachtige geur van bergamot, het zoetzware aroma van viooltjes en, verrassend, de volle geur van rijpe, sappige peren worden hier met elkaar vermengd. Je zou deze fruitige component niet verwachten, maar het geeft het Sensai The Silk parfum een heel eigen frisheid en maakt het tot iets onvergelijkbaars.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Peer
Viooltjesblad
Hartnoten:
Pinksterroos
Lelietje-van-dalen
Sharry-Baby-orchidee
Amber
Basisnoten:
Tonkaboon
muskus
Parfümeur:
Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten