Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Sensai The Silk

De geur +

Lichte bloesems, zware zoetheid en een vleugje frisheid - Sensai The Silk

De geur van de vrouw Sensai The Silk boeit vooral met zijn fruitige, frisse nuances en maakt van de geur de ideale metgezel voor vrouwen. De mix van bittere muskus en kruidige exclusieve tonkaboon in de basis vormen de ideale basis voor een spannende geurbeleving.

In de hartnoot werden de sterke, bijna mannelijke aroma's, fijne en bloemige geuren toegevoegd. De zoete geur van verse lelietjes van de vallei brengt de drager van de geur over naar een herfstweide waar de eerste bloemen zich vrij kunnen bewegen.

De delicate lelietjes van de vallei gaan vergezeld van de sterke, volle geur van de pioenroos, die elkaar prachtig aanvult. Sterk amber, dat vaker in de basis wordt gebruikt dan in het hart vanwege het sterke aroma, vormt het perfecte contrast met de vrouwelijke aroma's van de hartnoot.

Als bekroning zijn fruitige grondstoffen te vinden in de Sensai The Silk geur en zorgen voor een klein verrassingsmoment bij het verstuiven. Hier mengen de sterke geur van bergamot, de zoetige zware geur van viooltjes en verrassend genoeg de volle geur van rijpe, sappige peren. Je zou deze fruitige component niet verwachten, maar het geeft het Sensai The Silk parfum zijn eigen frisheid en maakt het iets onvergelijkbaars.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Peer
Viooltjesblad
Hartnoten:
Pinksterroos
Lelietje-van-dalen
Scherpe Baby Orchidee
Amber
Basisnoten:
Tonkaboon
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 675
toepassen
vandaag tot-34%1