Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Uomo Silver Essence

De geur +

Roberto Cavalli Uomo Zilver Essence - een heldere en frisse geur.

Roberto Cavalli Uomo Silver Essence ontvouwt een exclusieve mannengeur met een aromatische, bosrijke, oosterse frisheid en de fascinerende grandeur van een verzilverde iris. Uomo Silver Essence Silver is een moderne, lichtgevende variatie van de eerder geïntroduceerde mannengeur Roberto Cavalli Uomo.

De nieuwe mannengeur Uomo Silver Essence van Roberto Cavalli combineert levendig, helder, fris, sensueel, sensueel, mannelijk en verslavend Italiaans elegantie met verfijning, casualheid en een moderne stijl. De compositie wordt geopend met een sprankelende topnoot van knapperige groene viooltjes met een stralende frisheid die onderstreept wordt door de levendige noten van het levendige duet van gember en kardemom. In de bloemige hartnoot wordt dit impulsief gevoel nog versterkt en versterkt door de aroma's van de kostbare iris met zijn aantrekkelijke, verslavende facetten, terwijl lavendel en geraniums de geur verrijken met aroma's en een statuarium mannelijkheid geven.

In de houtachtige basis Vetiver, met zijn aardachtige en extravagante noten, laat de odeur trillen, terwijl een harmonieus duo van patchouli en eikenmos een diepe, sterke mannelijkheid en nobele elegantie uitstraalt. Ten slotte geeft de intieme vereniging van tonkabonen en vanille de geur een verleidelijke verleidelijke sensualiteit. De Mens geur Roberto Cavalli Uomo Silver Essence is een boeiend olfactorisch kunstwerk met een verleidelijke odeur voor elke man.

Kopnoten:
Kardemom
Gember
Viooltjesblad
Hartnoten:
Iriswortel
Lavendel
roosgeranium
Basisnoten:
Vetiver
Eikenmos
Patchoeli
Tonkaboon
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1