Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Florence Blossom

De geur +

Roberto Cavalli Florence Blossom : Een sprookjesachtige frisse aanwezigheid

De Eau de Parfum Spray Roberto Cavalli Florence Blossom wordt begin 2020 gelanceerd. De geur is bloemig en fruitig met een verrassende frisheid.

De topnoot bestaat uit fruitige zwarte bessen, verfrissende mandarijnen en bergamot. Oranjebloesems, zoete jasmijn en edele rozen vormen de hartnoot. Aromatisch sandelhout, aardse patchoeli, verse iris en zachte ambrox dragen de basis van Roberto Cavalli Florence Blossom .

Het eau de parfum presenteert zich als een modern vrouwelijk parfum voor de jonge en jonggebleven vrouw van vandaag. Ze willen vrouwelijke en sensuele geuren dragen, maar willen niet klagen, vooral in de zomer en op andere warme dagen. Roberto Cavalli Florence Blossom is als een wandeling door een tuin met zomerse, rijpe vruchten, die gepaard gaan met fijne bloemenaroma's. Tegelijkertijd kun je ook de geur van de aarde en het door de zon verwarmde hout waarnemen, terwijl een licht briesje de hitte van de dag wegneemt. Roberto Cavalli Florence Blossom is gewoonweg betoverend, zeer ontspannen, zeer natuurlijk en zeker niet meisjesachtig speels. Het is een zoete en toch zeer volwassen geur die gericht is op vrouwen die met vertrouwen door het leven gaan. En het gaat gepaard Roberto Cavalli Florence Blossom met een mooie duurzaamheid en sillage.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Mandarijn
Bergamot
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Iris
Patchoeli
Sandelhout
ambrox
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten