Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for him

De geur +

De mannengeur Narciso Rodriguez - een nobele, buitengewone mannengeur.

Whoever is op zoek naar een elegante en extravagante mannengeur zou voor hem de Narciso Rodriguez moeten kiezen. De Amerikaanse ontwerper Narciso Rodriguez staat bekend om zijn eenvoudige, maar toch opvallende creaties. Zijn mode kenmerkt zich door klassieke, rechtlijnige en heldere sneden, maar zijn signatuur is ook terug te vinden in de parfumreeks.

Narciso Rodriguez is voor hem een mannelijk en krachtig parfum. De Eau de Parfüm wordt gekenmerkt door een frisse en bloemige topnoot met iris en rode bessen. De b>base noot combineert patchouli en amber, waardoor een aromatische en karakterrijke geur wordt gecreëerd. Narciso Rodriguez wordt voor hem afgerond met een taart en houtachtige hartslag, waarin vooral muskus op de voorgrond treedt. Met deze combinatie wordt een unieke en onmiskenbare mannengeur gecreëerd, die voor dat bepaalde iets zorgt.

Narciso Rodriguez voor hem staat voor luxe en modieuze elegantie. Tegelijkertijd is de geur van deze mannen ook fris en aromatisch. De intense geur heeft een stimulerend en stimulerend effect. Een strong muskus noot combineert met bloemige en houtachtige geurelementen. Narciso Rodriguez is voor hem beperkt tot een paar ingrediënten en bereikt een nog indrukwekkender effect.

Da Narciso Rodriguez voor hem in geurige flacon staat voor een simpele en heldere stijl , deze mannengeur harmonieert uitstekend met een elegante vrijetijds- of zakelijke look. Narciso Rodriguez voor hem is ook verkrijgbaar als Eau de Parfüm en Eau de Toilette. Haal de frisse en extravagante mannengeur uit Narciso Rodriguez.

Kopnoten:
Viooltjesblad
varen
Hartnoten:
muskus
Basisnoten:
Patchoeli
Ambra
Eikenmos
coumarine
Lavendel
Parfumeur:
Francis Kurkdjian, Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Narciso Rodriguez for him met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Afearighted
Narciso Rodriguez

Mijn vrouw kocht deze geur voor me en ik ben er superblij mee. Na het douchen een paar keer sproeien en je ruikt de hele dag lekker fris, maar toch ook mannelijk. Niet te, maar wel duidelijk aanwezig.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 161
toepassen