Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Toy 2 Bubble Gum

De geur +

Een geschenk voor de vriendinnen van zoetigheid

In 2021 presenteert het Italiaanse label Moschino Toy 2 Bubble Gum. De geur is voor vrouwen en is zoet en poederig. De eau de toilette, die ook verkrijgbaar is als heerlijk lichte haarnevel, heeft een betoverende geurpiramide.

De topnoot bevat citroenen en sinaasappels uit Italië samen met gekonfijte citrusvruchten. De hartnoot vervolgt met kersenbloesem, rozen, perziken, gember, bosbessen, kaneel en kauwgom. Moschino Toy 2 Bubble Gum wordt in de basis afgerond met muskus, ambrofix en cederhout.

Zoet en bloemig, sensueel en vrouwelijk, de geur is jong en modern, zomers, licht en aanwezig tegelijk. Moschino Toy 2 Bubble Gum is een goedgehumeurde geur zonder meisjesachtig te zijn. De neus van de eau de toilette is erin geslaagd een zoete geur te creëren die in het begin echt ruikt naar kauwgom en nog veel meer, zonder dat het een plakkerige geur is. Je kunt Moschino Toy 2 Bubble Gum het beste zelf proberen, vooral als je van zoete geuren houdt. Want in de zomer en lente, zelfs op warme herfstdagen, past de vrolijke geur perfect in het dagelijks leven, zowel op het werk als in de vrije tijd. Vooral als je gewoon plezier wilt hebben zonder olfactorische ongemakken te voelen.

Kopnoten:
Italiaanse sinaasappel
Italiaanse citroen
citrusvruchten
Hartnoten:
bosbes
Gember
Kauwgom
kersbloesem
Perzik
Bulgaarse roos
Kaneel
Basisnoten:
ambrofix
muskus
Cederhout
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten