Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Funny

De geur +

Moschino lollig! fruitige geuren van frisheid en betoverende bloemen.

Dit parfum is consequent vrouwelijk, maar speelt met clichés en refereert kortstondige trends: Moschino Funny! inspireert met steeds weer frisse en verkwikkende ingrediënten die niet meer anders kunnen. In de topnoot wordt het krachtig fruitig met roze peper, rode bes en bittere sinaasappel.

Het hartnootje kan inspireren met bloemige essences van violetten, pioenroos, groene thee en jasmijn en herinneringen oproepen aan een weelderig boeket van bloemen. Moschino Funny is af! op een aangename en warme manier. Koren van amber, cederhout en muskus zetten de toon in de basisnoot. Met deze creatie heeft het Italiaanse label opnieuw zijn neus bewezen voor geuren die wat nodig is om een wereldwijde klassieker te worden .

Thanks naar het mengsel op het eerste gezicht van totaal verschillende ingrediënten, de geur heeft zich al ontwikkeld tot een langdurige hit, die wat het kost Evergreen heeft. Misschien is deze mengeling ook het recept voor succes van de essentie, waarvan de sprookjesachtige klimmen nog lang niet voorbij is.

Kopnoten:
Roze Peper
aalbes
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Pinksterroos
Viooltje
Groene Thee
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
Cederhout
muskus
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten