Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Cheap & Chic I Love Love

De geur +

Moschino Cheap & Chic I Love Love Love Love - een geur zoals het etiket zelf: edel en extravagant

Der Damenduft Moschino Cheap & Chic I Love Love Love van Moschino Cheap & Chic I Love fascineert het gelijknamige merk met een fijne, pittige basisnota. Een mix van tart muskus, vaak terug te vinden in klassieke mannengeuren, en het delicate aroma van cederhout geeft de geur een aromatische en krachtige basis die ruimte laat voor verdere aroma' s. Vooral de geur van kostbaar cederhout geeft het parfum een exclusieve en luxe geurbeleving. Deze basis wordt gebruikt als basis voor de andere bestanddelen, zoals de delicate, onopvallende geur van de roos, gecombineerd met het sterke kruidige aroma van peper.

Twee schijnbaar tegenstrijdige geurcomponenten, die elkaar aanvullen en de eigenaardigheid van de andere geur benadrukken. Naast peper en roos bevat de hartnoot ook sporen van de lenteachtige frisse lelie-van-de-vallei in de vallei. Het parfum Moschino Cheap & Chic I Love Love wordt zeer vrouwelijk en vrouwelijk. Een bijzonder hoogtepunt is het exotische nota van Papyrus. Een heerlijk en zeldzaam aroma. Een mengsel van oosterse specerijen en rauw materiaal natuurlijk materiaal. In de top noot van Cheap & Chic I Love Love Love wordt het fruitig. Zoete mandarijn en zuur-herbal pompelmoezen vormen een verfrissend contrast met de tamelijk zoete aroma's van de hartnoot. Sterke roodbessen geven een onverwacht accent en citroen geeft frisheid! Een bloemig, houtachtig parfum.

Kopnoten:
Mandarijn
Grapefruit
Aalbessen
Citroen
Hartnoten:
Roos
Peper
Lelietje-van-dalen
papyrus
Basisnoten:
muskus
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino Cheap & Chic I Love Love met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Prommor
De beste, frisse en interessantste geur van het jaar

Deze geur is echt onbeschrijfelijk aangenaam. Iedereen moet weten welk parfum het is. Geen beetje opdringerig. Heb het de eerste keer op het vliegveld getest en toen bij easycosmetic gekocht!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten