Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Cheap & Chic I Love Love

uitverkocht producten +

De geur +

Moschino Cheap & Chic I Love Love - Een geur zoals het label zelf: verfijnd en extravagant

De vrouwengeur Moschino Cheap & Chic I Love Love van het gelijknamige merk boeit met een delicaat zure basisnoot. Een mix van wrange muskus, vaak te vinden in klassieke mannengeuren, en het delicate aroma van cederhout geeft de geur een aromatische en krachtige basis die ruimte laat voor verdere aroma's. Vooral de geur van fijn cederhout geeft het parfum een exclusieve uitstraling. Vooral de geur van fijn cederhout geeft het parfum een exclusieve en luxueuze geurbeleving. Deze basis wordt gebruikt als basis voor de andere componenten, zoals de delicate, onopvallende geur van roos, gecombineerd met het sterke, kruidige aroma van peper.

Twee schijnbaar compleet contrasterende geurcomponenten die elkaar aanvullen en elkaars speciale aroma benadrukken. Naast peper en roos zijn er sporen van lenteachtige frisse lelietjes-van-dalen in de hartnoot. Dit maakt het Moschino Cheap & Chic I Love Love parfum heel vrouwelijk en vrouwelijk. De exotische noot van papyrus is een bijzonder hoogtepunt. Een zeer verfijnd en zeldzaam aroma. Een mix van oosterse kruiden en ruw natuurlijk materiaal. De topnoot van Cheap & Chic I Love Love is fruitig. Zoete mandarijn en wrange grapefruit vormen een verfrissend contrast met de eerder zoete smaken van de hartnoot. Sterke rode bes voegt een onverwacht accent toe en citroen zorgt voor frisheid! Een bloemige, houtachtige geur.

Basisnoten:
Parfümeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino Cheap & Chic I Love Love met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Prommor
De beste, frisse en interessantste geur van het jaar

Deze geur is echt onbeschrijfelijk aangenaam. Iedereen moet weten welk parfum het is. Geen beetje opdringerig. Heb het de eerste keer op het vliegveld getest en toen bij easycosmetic gekocht!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten