Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-63%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Uomo?

De geur +

Mannelijk en vers tegelijkertijd

De Moschino Uomo, gelanceerd in 1997, past in de geest van de in 1994 overleden ontwerper en excentriekeling Franco Moschino. De geur is houtachtig en fris met fruitige en kruidige akkoorden. Sinds de lancering meer dan twintig jaar geleden, is de mannengeur zeer populair bij alle mannen die weten wat ze willen. Het mannelijke aura van de geur gecreëerd door EuroItalia is gemaakt voor mannen die gaan door het leven met gezond zelfvertrouwen en die zich bewust zijn van de waarde ervan. Moschino Uomo laat altijd een goede indruk achter en de dames zijn ook enthousiast over deze mannelijke geur ervaring aan de andere kant.

In de topnoot van Moschino Uomo verschijnen palissander en heidegras samen met koriander en kumquat. De hartnoot bestaat uit kaneelbladeren en salie, omlijst door Alpenviooltjes. Om de houtachtige noot nog meer te benadrukken, biedt de noot amberhout en cederhout, maar ook aromatische artemisia en verrassende zonneakkoorden.

Moschino Uomo is absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en past bijzonder goed op alle koelere dagen van het jaar. De allrounder begeleidt de man vele uren met stijl, zowel in zijn vrije tijd als op het werk of in een club. Het heeft dat zekere iets en imponeert met duurzaamheid en sillage.

Kopnoten:
Cyclamen
Kaneel
Salie
Hartnoten:
Mahonie
Koriander
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Ceder
Rozenhout
Amber
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino Uomo? met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Hatem1971
Moschino Uomo

Een paar weken geleden kreeg ik deze geur van mijn vriendin voor mijn verjaardag. Sindsdien draag ik hem elke dag. Heerlijk! Ben er echt heel blij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten