Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Toy Boy

uitverkocht producten +

De geur +

Van nul tot de top

Moschino Toy Boy verslaat de meeste van zijn concurrenten bij de eerste poging. De synthetische, kruidige geur voor mannen is als een extatische dans aan de rand van een vulkaan. Sinds de release in de zomer van 2019 heeft het niet alleen de aandacht getrokken, maar ook de harten. Alsof hij het wist, heeft parfumeur Yann Vasnier zijn creatie daarom ook begiftigd met een bovengemiddelde levensduur en een duidelijke sillage.

De uitgelezen en fantasierijk samengestelde ingrediënten van Moschino Toy Boy zijn als volgt: In de topnoot opent de geur met Indonesische nootmuskaat, elemihars, Italiaanse bergamot, roze peper en frisse peer. Roos absolue, magnolia, vlasbloesem en kruidnagel betoveren zelfs de meest kritische geesten met hun weelderige geurrijkdom, en wie denkt dat deze verscheidenheid aan nuances niet overtroffen kan worden, krijgt ongelijk in de basisnoot: Haïtiaanse vetiver wordt gecombineerd met de synthetische edelstenen Ambermax en Sylkolide.

Ambermax komt van Givaudan en is een exclusieve geur met lichte cederhoutnoten. Sylkolide doet denken aan muskus en is de klassieke begeleider van de verleidelijke Ambermax. Moschino Toy Boy is geschikt voor de avond, het maakt elke outfit compleet en karakteriseert de drager met zijn moed en stijl. Het is ideaal voor de herfst en winter. Moschino Toy Boy is een verfijnde geur die bekoort door zijn synthetisch-zoete kruidigheid en harsigheid. Oh - tussen haakjes: hoewel het is ontworpen als een geur voor mannen, heeft het sinds de release ook veel vrouwen voor zich gewonnen.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Roze Peper
Peer
elemihars
Indonesische muskaat
Hartnoten:
Kruidnagel
roosabsolue
vlasbloesem
Magnolia
Basisnoten:
Haïtiaanse vetiver
Ambermax
sylkolide
Parfumeur:
Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten