Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Gold Fresh Couture

De geur +

Moschino Gold Fresh Couture - een betoverende luxe geur

Moschino Gold Fresh Couture is een veelzijdige, charmante, elegante en sensuele geur voor vrouwen, die een ode aan de vrouwelijkheid vertegenwoordigt. Fris, bloemig, fruitig en houtachtig, presenteert Moschino een sfeervolle, extravagante en bedwelmende geur met verrassende impulsen.

Glamoureuze gouden is niet alleen zijn oorspronkelijke uiterlijk, maar ook de geur compositie Moschino Gold Fresh Couture zelf. Exotische ingrediënten en geuren zoals Golden Chain Orchideeën (Givaudan ScentTrek) en een geel-gouden glinsterende Mandarijn Orpur (Givaudan Fragrance) ontwikkelen zich in combinatie met hemelse geurende ingrediënten, Onder andere jasmijn, witte wijngaardperzik, rabarberpeer, granita, vanille, magnolia en lelietjes van de vallei geuren Mahonial, kostbare bossen en muskus een heerlijk aantrekkelijke geur vol magische magie.

Verfijnd in design en meesterlijk gecomponeerd, opent Moschino Gold Fresh Couture de geur met een stemmingsverstuivende topnoot van mandarijn orpur, rabarber peer granita en de nuances van sappige en subtiel strelende witte wijngaardperziken. De hartnoot bloeit in stormachtige bloemenmagie met hemelse jasmijn, de betoverende en heerlijke bloesemaroma's van Mahonial en de kostbare Gouden Ketting Orchideeën als het toppunt van stralende vrouwelijkheid. Elegant en sensueel, de geur ontvouwt zijn finale met een betoverend omhullende basisnoot van sandelhout, muskus, vanille en de mysterieus houtachtige geur en uiterst elegant Akigalahout.

Kopnoten:
Mandarijn
witte perzik
peergranita
Rabarber
Hartnoten:
Jasmijn
goudstof-orchidee
Mahonial
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Akigalawood
muskus
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten