Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino pour Femme

De geur +

De geur van Moschino pour Femme transporteert de zintuigen naar de Oriënt, vooral de spicy componenten staan er voor. In de top noot staan diverse kruiden, galbanum en koriander. Voor de hartnoot Gardeny zijn Gardeny, Patchouli anjer en sandelhout een nobele afronding, net als peperroos, nootmuskaat en ylang ylang ylang. De basis noot is overtuigend met harmonische muskus, vanille en amber. Precies deze ingrediënten maken de geur van Moschino pour Femme onmiskenbaar en bovenal is dit een streling voor iedere vrouw.

Enticing en niet alleen voor de jonge vrouw, gewoon een time-less parfum, die al in het jaar 1986 overtuigd is. Moschino pour Femme onderstreept de vrouw en haar vrouwelijkheid en sensualiteit. Bovenal echter maakt de oriëntaalse geurnoot de vrouw echter nog mysterieuzer en onbenaderbaarder. Maar bovenal is de geur van Moschino pour Femme tijdloos, net als de vrouw die deze geur draagt. Het maakt niet uit op welke leeftijd, een vrouw ziet er altijd mysterieus uit met deze geur. Zo maakt Moschino pour Femme elke vrouw interessant, zonder dat ze op de voorgrond speelt.

Kopnoten:
Freesia
Galbanum
Kamperfoelie
Afrikaantje
Hartnoten:
Gardenia
tuinanjer
Muskaat
Patchoeli
Peper
Roos
Sandelhout
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille
Jaar van uitgave:
1987

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dindor
erg apart

Ik heb dit geurtje vorige week bij een vriendin geroken en ik wilde het meteen zelf ook hebben. Ben op internet op zoek gegaan en bij EC was het het goedkoopste. Ben er erg blij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten