Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino pour Femme

De geur +

De geur van Moschino pour Femme voert de zintuigen mee naar het Oosten, vooral de kruidige componenten. De topnoten zijn verschillende kruiden, galbanum en koriander. Gardenia, patchouli, kruidnagel en sandelhout ronden de hartnoten af, net als peperroos, nootmuskaat en ylang-ylang. De basisnoot wordt gekenmerkt door harmonieuze muskus, vanille en amber. Het zijn precies deze ingrediënten die de geur van Moschino pour Femme onmiskenbaar maken en vooral elke vrouw flatteren.

Verleidelijk en niet alleen voor jonge vrouwen, het is gewoon een tijdloze geur die al overtuigend was in 1986. Moschino pour Femme benadrukt de vrouw en haar vrouwelijkheid en sensualiteit. Maar bovenal maakt de oriëntaalse geur de vrouw nog mysterieuzer en ongenaakbaarder. Maar bovenal is de geur van Moschino pour Femme tijdloos, net als de vrouw die hem draagt. Want ongeacht de leeftijd, een vrouw ziet er altijd mysterieus uit met deze geur. Zo maakt Moschino pour Femme elke vrouw interessant zonder haar het middelpunt van de belangstelling te maken.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dindor
erg apart

Ik heb dit geurtje vorige week bij een vriendin geroken en ik wilde het meteen zelf ook hebben. Ben op internet op zoek gegaan en bij EC was het het goedkoopste. Ben er erg blij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten