Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Forever

De geur +

Moschino Voor eeuwig - mannelijk, kruidig en vooral fris

Je hebt een vrij duidelijk idee hoe een mannengeur eruit moet zien. Het moet een houtachtige noot hebben, een zekere kruidigheid bevatten en ook muskus hoort er op de een of andere manier bij. Moschino Forever komt in dit opzicht precies overeen met de gebruikelijke, maar nogal clichématige ideeën. Tegelijkertijd gaat het parfum dit echter ook tegen door een bijna jeugdige frisheid toe te voegen. Het is deze opwindende frisheid die de hele compositie een bijzondere charme geeft en haar doet opvallen.

De topnoot van bergamot en kumquat brengt onmiddellijk citrus en fruitige noten in het spel, die op hun beurt worden afgerond met steranijs. In het hart vallen de onvermijdelijke kruidige delen op. Zwarte peper en salie voldoen hier aan de aroma's van tonkabonen. De basisnoot legt tenslotte de basis met houtachtige noten, die muskus, sandelhout en vetiver combineren.

Het resultaat is een uiterst verleidelijke, uitgesproken mannelijke, krachtige mannengeur, die door zijn aangename frisheid zoiets als jeugdige vrolijkheid verspreidt. Was het kind in de man ironisch verwerkt? Een zekere ironische benadering maakt echter ongetwijfeld deel uit van deze heerlijke geur. Natuurlijk is dit ook een formidabele eerbied voor een soevereine mannelijkheid. Zoals bekend is zelfspot niet alleen bijzonder aantrekkelijk voor vrouwen.

Kopnoten:
Bergamot
kumquat
Steranijs
Hartnoten:
Salie
Zwarte Peper
Tonkaboon
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Vetiver
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten