Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moschino Cheap & Chic Chic Petals

De geur +

Moschino Cheap & Chic Chic Petals: bloemig-fruitige vrolijkheid

De eau de toilette voor vrouwen van Moschino is heel ongecompliceerd met zijn verkwikkende uitstraling van rode vruchten en bloemen.

De vrolijke opening van Moschino Cheap & Chic Chic Petals is zoet en fruitig, voornamelijk door granaatappel, gevolgd door wilde aardbeien, maar ook licht kruidig door rode gember. Moschino Cheap & Chic Chic Petals komt aanvankelijk over als een lichte, vrolijke geur die de zintuigen prikkelt op een frisse en sprankelende manier, maar neemt dan een flirterige bloemige noot aan in het hart: rode orchidee, gardenia en waterlelie verspreiden hun magie, maar overheersen Moschino Cheap & Chic Chic Petals niet. De basis voegt een houtachtig-poederachtige nuance toe van hinoki cipres en sensuele musk, die doet denken aan popcorn. De aangenaam kruidig-fruitige en houtachtig-houtige geur van iris versterkt dit akkoord en voegt een subtiel, elegant vrouwelijk element toe aan de Moschino Cheap & Chic Chic Petals compositie.

Al met al - een speelse, ongecompliceerde geur voor leuke jonge meisjes, maar niet alleen voor tieners, met een gematigde levensduur en sillage. De rode bloemen en vruchten van Moschino Cheap & Chic Chic Petals zijn ook perfect geschikt voor het dagelijks leven van een moderne, zelfbewuste vrouw bij warmere temperaturen in de lente, zomer en herfst.

Kopnoten:
Aardbei
Granaatappel
rode gember
Hartnoten:
rode orchidee
Basisnoten:
hinokihout
Iris
muskus
Parfumeur:
Guillaume Flavigny
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten