Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs Divine Decadence

De geur +

Marc Jacobs Devine Decadence, de verleidelijke en bruisende vrouwengeur

Marc Jacobs Divine Decadence - Het parfum van vrouwelijkheid en passie, een bloemenboeket met houtachtige aroma's brengt u naar een zomerse open plek omgeven door platte struiken en weelderig groene bomen.

Marc Jacobs Devine Decadence is de sprankelende interpretatie van de Decadent geur die al heel lang bekend is. Dit wordt verzekerd door de fijne champagnegeur in de topnoot van het parfum, die staat voor de bijzondere luxe. Sinaasappel en bergamot zorgen ervoor dat de geur bij de eerste keer besproeid wordt, na een citroenboomgaard, fris en licht in bloei komt te staan. De bloemrijke essentie ontvouwt zich na korte tijd op de huid en zweert een zomerse exotische flair op. Hier komen de aroma's van gardenia, hortensia en kamperfoelie tot hun recht. De basisnoten van saffraan, vanille en liquidambar zorgen voor sensualiteit en roepen beelden op van 1001 nachten, die moeilijk te verslaan zijn in termen van weelde en gelijktijdige fascinatie.

Het parfum is voor vrouwen die toewijding, vuur en absolute vrouwelijkheid uitstralen. Marc Jacobs Devine Decadence brengt de vrouwelijke en vrouwelijke gloed en sensualiteit naar boven. Een vrouw die dit parfum draagt, verdwijnt gegarandeerd niet in de menigte.

Kopnoten:
champagne
Sinaasappelbloesem
Bergamot
Hartnoten:
Gardenia
hortensia
Kamperfoelie
Basisnoten:
Safran
vanille
liquidambar
Parfumeur:
Annie Buzantian, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten