Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet

De geur +

De geur van lichtvoetigheid

De in het voorjaar van 2019 gelanceerde geur van de Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet - spreek uit: "Daisy Love Oh So Sweet" - is een fruitig-zoete geurbeleving voor jonge vrouwen. Zoals de naam al doet vermoeden, belooft het parfum niet alleen een olfactorische ervaring, maar scoort het ook met een fruitige gourmandtoets. Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet straalt gewoon een goed humeur uit, als een frisse, zonnige zomerdag, vol fruitige en bloemige aroma's. Geuren kunnen emoties beïnvloeden, zoals de geurcreaties van de Amerikaanse ontwerper keer op keer aantonen. Voor Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet betekent dit dat het parfum je in een goed humeur brengt en de draagster en allen die het op haar kunnen waarnemen betovert met een aura van jeugdigheid en lichtvoetigheid.

Het geheim van het succesvolle parfum Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet ligt in de samenstelling van fruitige noten in de topnoot. Witte frambozen, zure bergamot en Scandinavische wolkenbessen bepalen het aroma. In de hartnoot voegen de bloemige geuren van madeliefjes en jasmijn toe aan het geurboeket. Wit irishout en muskus, samen met andere kostbare houtnoten, verdiepen de geur en voegen een sensueel component toe aan de basisnoot. Het resultaat is een romantische, lieflijke en bloemige geur.

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet zal elke vrouw bekoren die van de zomer houdt. Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet komt uit de familie van "Daisy Love" geurcomposities van het huis Marc Jacobs. Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet kan worden omschreven als een lichtere interpretatie van het Daisy Love Eau de Parfum van 2018. Op een perfecte manier combineert Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet de onweerstaanbare geest van het originele parfum met een vleugje onweerstaanbare, luchtige zomerfrisheid.

Kopnoten:
Frambozen
Bergamot
kruipbraam
Hartnoten:
boommargerite
Jasmijnthee
Basisnoten:
Iers hout
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-34%1