Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nog een romantisch dromerige geur in een bloemige fles: de Spaanse neus van Alberto Morilla heeft een bloemig-fruitige flanker gecreëerdMarc Jacobs Daisy Dream .

De droom van een weide bedekt met madeliefjes, van lente, zon en romantiek.

Marc Jacobs Daisy Dream goedkoop kopen

De geur +

Marc Jacobs Daisy Dream Droom ruiken naar madeliefjes en rijpe vruchten.

Marc Jacobs Daisy Dream is een fascinerende geur voor vrouwen die een luchtige lichtheid uitstraalt met bloemige en fruitige nuances. De parfumcreatie is geïnspireerd op madeliefjes, die zowel onschuldig als temperamentvol zijn. Marc Jacobs Daisy Dream lijkt op de eindeloosheid van een blauwe lucht en stralende zonneschijn. De geur roept associaties op met een geurige weide in de zomer en nodigt de draagster uit om te dromen, om zich met al haar zintuigen over te geven aan romantiek en haar geheime verlangens. Marc Jacobs Daisy Dream is een parfum vol sensualiteit.

Het symboliseert vrijheid, geluk en levensvreugde. Het opent met fruitige accenten van grapefruit, braam en peer, die zich combineren met bloemige nuances van jasmijn, blauwe gycinia en lychee in het hart van Marc Jacobs Daisy Dream. Het parfum wordt harmonieus afgerond in de basisnoot van muskus, kokoswater en witte houtsoorten. Marc Jacobs Daisy Dream is ideaal voor vrouwen die hun romantische, dromerige kant willen benadrukken. De geur staat garant voor een uitstraling vol vrouwelijke elegantie en is geschikt voor alle gelegenheden. Of het nu in het dagelijks leven is of tijdens verfijnde avondevenementen, Marc Jacobs Daisy Dream is de perfecte metgezel voor een sensuele uitstraling.

Kopnoten:
Viooltjesblad
waterlelie
Bergamot
Hartnoten:
Roos
Lelietje-van-dalen
Freesia
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Parfumeur:
Annie Buzantian, Firmenich
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Marc Jacobs Daisy Dream in vergelijking met de SRP