Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nog een romantisch dromerige geur in een bloemige fles: de Spaanse neus van Alberto Morilla heeft een bloemig-fruitige flanker gecreëerdMarc Jacobs Daisy Dream .

De droom van een weide bedekt met madeliefjes, van lente, zon en romantiek.

Marc Jacobs Daisy Dream kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Marc Jacobs Daisy Dream Droom ruiken naar madeliefjes en rijpe vruchten.

Marc Jacobs Daisy Dream is een betoverende geur voor vrouwen die een luchtige lichtheid uitstraalt met bloemig-fruitige nuances. De creatie van het parfum is geïnspireerd op madeliefjes, die tegelijkertijd onschuldig en temperamentvol lijken. Marc Jacobs Daisy Dream lijkt op de eindeloosheid van een blauwe hemel en stralende zonneschijn. Het parfum roept associaties op met een geurige weide in de zomer en nodigt de draagster uit om te dromen, om zich met al haar zintuigen over te geven aan romantiek en haar geheime verlangens. Marc Jacobs Daisy Dream is een parfum vol sensualiteit.

Het symboliseert vrijheid, geluk en levensvreugde. Het opent met fruitige accenten van grapefruit, braambes en peer, die zich verenigen in het hart van Marc Jacobs Daisy Dream met florale nuances van jasmijn, blauwe gyzine en lychee. Het parfum wordt harmonieus afgerond in de basisnoten van muskus, kokoswater en witte houtsoorten. Marc Jacobs Daisy Dream is ideaal voor vrouwen die hun romantische, dromerige kant willen benadrukken. Het parfum garandeert een verschijning vol vrouwelijke elegantie en is geschikt voor alle gelegenheden. Of het nu in het dagelijks leven is of op nobele avondevenementen, Marc Jacobs Daisy Dream is de optimale metgezel om een sensueel charisma te verzekeren.

Kopnoten:
Viooltjesblad
waterlelie
Bergamot
Hartnoten:
Roos
Lelietje-van-dalen
Freesia
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Parfumeur:
Annie Buzantian, Firmenich
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Marc Jacobs Daisy Dream met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sult1996
Marc Jacobs Daisy Dream

Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette is een heerlijke geur, geen 13 in een dozijn en ook de fles is weer opnieuw een meesterstukje. Top!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1