Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs DOT

De geur +

Rood fruit ontmoet bloemen - de geur van Marc Jacobs DOT

De verfrissende geur van Marc Jacobs DOT wordt overheerst door rode bessen. Er zijn ook enkele bloemige noten en exotische geurcomponenten. De prelude is echter een kleurrijk boeket van verschillende rode bessen, die tegelijk ook het kleurthema van de fles bepalen. De exotische pitaya, de drakenvrucht, past er ook bij. Hij heeft een roodachtige tot roze huid en het vlees is wit met zwarte stippen. Het past dus perfect bij de naam DOT, wat "punt" betekent. In het hart wordt het tropische en fruitige thema voortgezet met kokosnoot. Dit wordt vergezeld door drie bloemen met oranjebloesem, jasmijn en kamperfoelie. De basis met kokoswater wordt aangevuld met diverse soorten drijfhout, evenals sensuele muskus en zoete vanille. Op deze manier wordt DOT voller en zeer vrouwelijk. Toch behoudt de geur zijn lichtheid en herinnert dankzij de geselecteerde geurnuances aan de zomer of zelfs een vakantie.

Met geurreeksen als DOT, Daisy of Lola heeft ontwerper Marc Jacobs heel wat speelse, jeugdige en creatieve parfums op de markt gebracht. Ze worden ook gekenmerkt door seizoensgebonden of beperkte variaties, zodat er naast de oorspronkelijke Marc Jacobs DOT intussen ook Honey, Pink Honey en Violet als toevoegingen zijn. Elk heeft zijn eigen hoofdkleur en richt zich dus op een andere geurcomponent.

Kopnoten:
drakenvrucht
rode bessen
Hartnoten:
Kamperfoelie
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
kokoswater
muskus
drijfhout
vanille
Parfumeur:
Annie Buzantian, Ann Gottlieb
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Marc Jacobs DOT met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thesse
zo'n lekkere geur

Een zeer aangename geur. Geur voor de herfst. Blijft helaas niet zo heel lang hangen. Prachtige fles, is een meesterwerk op zich.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-28%1