Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs DOT

De geur +

Rood fruit ontmoet bloemen - de geur van Marc Jacobs DOT

De verfrissende geur van Marc Jacobs DOT wordt gekenmerkt door rode bessen. Er zijn ook wat bloemige noten en exotische geurcomponenten. De geur opent echter met een kleurrijk boeket van verschillende rode bessen, die ook het kleurenthema van de flacon bepalen. De exotische pitaya, de drakenvrucht, past hier ook bij. Hij heeft een roodachtige tot roze schil en het vruchtvlees is wit met zwarte stippen. Dit past perfect bij de naam DOT, wat "stip" betekent. Het tropische en fruitige thema wordt voortgezet in het hart met kokosnoot. Er zijn ook drie bloemen met oranjebloesem, jasmijn en kamperfoelie. De basis van kokoswater wordt afgerond met verschillende soorten drijfhout, sensuele musk en zoete vanille. Dit maakt DOT voller en zeer vrouwelijk. Toch behoudt de geur zijn lichtheid en doet hij dankzij de geselecteerde geurnuances denken aan de zomer of zelfs aan een vakantie.

Met geurseries als DOT, Daisy of Lola heeft ontwerper Marc Jacobs veel speelse, jeugdige en creatieve geuren geïntroduceerd. Ze worden ook gekenmerkt door seizoensgebonden of beperkte variaties, zodat er naast de originele Marc Jacobs DOT nu Honey, Pink Honey en Violet als toevoegingen zijn. Elk heeft zijn eigen hoofdkleur en richt zich daarom op een ander geurcomponent.

Parfümeur:
Annie Buzantian, Ann Gottlieb
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Marc Jacobs DOT met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thesse
zo'n lekkere geur

Een zeer aangename geur. Geur voor de herfst. Blijft helaas niet zo heel lang hangen. Prachtige fles, is een meesterwerk op zich.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten