Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh

De geur +

Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh: de bloemig-oriëntaalse splash geur voor de nieuwe Marc Jacobs streetwear collecti

De Amerikaanse modetrendsetter Marc Jacobs blijft zichzelf opnieuw uitvinden: met zijn Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh laat de modeontwerper uit Manhattan 2022 zien dat zijn streetwear couture terug is, vrolijker dan ooit.

De Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh, een oriëntaals-frisse melange van mandarijn, mango en ananas, warm rozenwater, firate, oranjebloesem en kasjmierhout, voegt zich bij de reeks van zijn delicate Splash-geuren, te beginnen met Daisy Eau so Fresh (2011). In 2022 viert Splash iets bijzonders: de nieuwe tweede lijn van Marc Jacobs "The Marc Jacobs ". Zij zal niet langer in de schaduw staan van de designcollectie, zoals de inmiddels opgeheven Marc by Marc Jacobs collectie, maar deze aanvullen: met kleurrijke, vrolijke mode-items die casual flair en joie de vivre verspreiden.

Even vrolijk als de nieuwe collectie is de Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh: samengesteld door Alberto Morillas, rangschikt hij zijn bloemig-fruitige ingrediënten in Midden-Oosterse verfijning. Mandarijn, mango en ananas kruisen met rozenwater, fruitige Firat-roos van geupcycled roosextract en oranjebloesem om te landen op zacht kasjmierhout.

Geurontwerper Morillas is een grand seigneur in zijn vakgebied: hij schreef prominente geuren als CK One (1994, met Harry Frémont), Versace pour Homme (2008), Bvlgari Man in Black (2014) en talloze andere. Hij creëerde zijn lichte fruitcocktail geïnspireerd op de jeugdige geest en de spontane, sprankelende charme van het merk. Bij de Best of Beauty Awards 2022 werd Daisy Ever so Fresh meteen uitgeroepen tot beste fruitige geur.

Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh presenteert zich, net als de andere Eau Fresh-geuren uit de Daisy-collectie, in de langwerpige ovale parfumfles met speelse madeliefjesdop, dit keer met gele, oranje en witte bovenmaatse bloemen. De zomerse Eau Fresh is perfect voor het begeuren van hals, polsen en lichaam en spreekt iedereen aan die van heldere, frisse, fruitige geuren houdt.

De campagne is net zo vrolijk als de Marc Jacobs Daisy Ever so Fresh. Het gezicht is opnieuw It-girl Kaia Gerber, bekend van haar video's voor de Marc Jacobs Daisy geuren. Gerber, die al op 14-jarige leeftijd voor de ontwerper tekende, toont zich dit keer naast modellen Jelixa Reyes en Bomi Youn op haar bloemenweide. Kaia Gerber is zelf enthousiast over de geur: "Ik hou ervan omdat hij heel fruitig is zonder te ver af te wijken van de geliefde madeliefjes," zegt ze. Maar - de geur van het madeliefje is en blijft een zaak van de parfumeur, want de door Marc Jacobs zo geliefde kinderbloem straalt gewoon geen eigen geur uit.

Kopnoten:
Mandarijn
Mango
Ananas
Hartnoten:
rozenwater
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
kasjmierhout
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten