Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos JV x NJ

De geur +

Geuren in rood en blauw

De John Varvatos JV x NJ lijn bestaat uit twee geuren. De Eau de Toilette Red en de Eau de Toilette Blue. Ze worden ook vaak JV x NJ Crimson en Blue genoemd.

John Varvatos JV x NJ Crimson is een fruitige, kruidige geur met een subtiele zoetheid van rum. Calabrische bergamot, groene appels, cederblad, Cubaanse rum en koffie-CO2 worden gebruikt in de topnoten. De hartnoot bestaat uit amber, lavendel, saffraan en suède. In de basis zorgen labdanum, gezouten muskus, patchoeli en Madagaskische vetiver voor een buitengewone aanwezigheid.

John Varvatos JV x NJ Blue heeft een groen aroma. De topnoot wordt gedragen door roze peper, Cascalone(R), bergamot en kafferlimoenblad. De hartnoot is bijzonder kruidig met rozemarijn, scharlei, lavendel, munt en hedione. De basis wordt kort geïntroduceerd met ambrox, clearwood(TM) en sandelhout.

De twee geuren in de John Varvatos JV x NJ reeks werden in 2018 gelanceerd en worden op de markt gebracht door Revlon. John Varvatos JV x NJ Crimson is een bijzondere geur voor 's avonds, John Varvatos JV x NJ Blue is een heerlijke allrounder. Beide geuren zijn gericht op mannen die op zoek zijn naar dat speciale iets, ook buiten de gebaande paden.

Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten