Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos XX Artisan

De geur +

Vakmanschap in zilver: John Varvatos XX Artisan

John Varvatos blaast sinds 2004 de parfumwereld nieuw leven in met zijn creaties. De oorspronkelijke geur Artisan verscheen in 2009 en vormde de basis van de Artisan-reeks, die met John Varvatos XX Artisan een volgende ronde ingaat.

De citrusgroene geur is sinds 2020 op de markt en verfrist in de topnoot met een pittige mix van bergamot en bittere sinaasappel. Alsemkruid en roosgeranium worden in de hartnoot gecombineerd tot een contrasterende dans van groene en bloemige noten. Nepalese Szechuan peper voegt een pikant snufje hete specerijen toe. In de basisnoot hult de opwindende geur zich in een feel-good aura met groene vetiver en warme muskus en cederhout. De wrange citrusfrisheid maakt John Varvatos XX Artisan de perfecte geur voor warme lente- en herfstdagen. In de warme midzomer verfrist het parfum duurzaam, want de John Varvatos XX Artisan verrast met een goede houdbaarheid en sillage.

Het mannenparfum is perfect voor in de vrije tijd en overtuigt collega's op het werk. Een bovengemiddelde dagelijkse metgezel die minder scoort met zijn mannelijke verleidelijkheid dan met zijn zuivere groene akkoord. In het dagelijks leven straalt het parfum een vrolijke luchthartigheid uit, die zorgt voor een helder, creatief hoofd op kantoor. Een lichtpuntje dat de drager met gemak naar het volgende niveau van stijl brengt.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
roosgeranium
Nepalese Szechuanpeper
alsem
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Cederhout
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten