Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-52%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos Artisan Pure

De geur +

John Varvato's Artisan Pure - Een adembenemende geur van Mexico

Het exclusieve Amerikaanse modelabel John Varvatos lanceerde in 2017 de citrusfrisse mannengeur Artisan Pure met een buitengewone combinatie van fascinerende noten. De glooiende heuvels van Xalapa, Mexico, met hun uitgestrekte citrus- en koffievelden vormden de inspiratie voor dit unieke parfum, dat baadt in een vleugje Midden-Amerikaanse zonneschijn.

John Varvatos Artisan Pure doet zijn naam eer aan en presenteert een geurbeleving van kristalheldere, pure akkoorden. Ze komen tot hun recht in een prachtig samenspel dat voorbijgaat aan de traditionele geurpiramide. Een brede, sprankelende citrusgeur domineert het parfum op een sappige en intense manier. De zoetzure bergamot doet zijn zegje, evenals rijpe sinaasappels en citroenen. Petitgrain, een kostbare essentiële olie gemaakt van de bladeren, kleine takjes en onrijpe vruchten van citrusbomen, voegt een fruitig, subtiel wrang accent toe. Sierlijke iris zorgt voor een zachte, delicate geurnoot die de sprankelende accenten charismatisch afrondt. Een aromatisch akkoord van houtachtige noten geeft het parfum diepte, karakter en gedistingeerde mannelijke elegantie.

John Varvatos Artisan Pure ensceneert het beeld van zonovergoten Mexicaanse citrusboomgaarden tot in het kleinste detail met heerlijk zuivere geuren. Ze maken het fantastisch mooie landschap zintuiglijk waarneembaar. Een unieke geur die moderne, zelfbewuste heren overdag en 's avonds met veel charme en elegantie begeleidt.

Kopnoten:
citrusgeuren
Hartnoten:
Iris
Petitgrain
Basisnoten:
hout
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten