Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos XX

De geur +

John Varvatos XX: elegantie die zich niet opdringt

In de herfst van 2020 werd de Eau de Toilette Spray John Varvatos XX uitgebracht. De geur is gemaakt voor mannen en onthult zichzelf met een oriëntaals-houtachtige aanwezigheid die even elegant als mannelijk is. Dit betekent dat de compositie tegelijk expressief, wonderlijk harmonieus en wonderlijk draagbaar is.

De onbekende parfumeur creëerde een topnoot van zwarte bes, rode appel en kardemom voor John Varvatos XX. De hartnoot brengt frisse sinaasappelbloesem, die wordt aangevuld door witte viooltjes en roosgeranium. De mannengeur wordt afgerond door cederhout, sandelhout en aromatische koffie.

De Eau de Toilette Spray is precies goed voor alle mannen die een mannelijke, maar niet te overheersende geur willen dragen. John Varvatos XX past perfect in het dagelijkse leven, of het nu gaat om vrije tijd of werk. Deze eau de toilette is een beetje gewaagd, maar toch stedelijk, en is precies goed voor de stadsjungle, waar je er goed geparfumeerd en verzorgd uit wilt zien, maar zonder de mainstreamgeuren. Delicaat hout met aangename specerijen en een vleugje koffie, dit is gewoon hemels. Het nieuwe mannenparfum John Varvatos XX onderstreept de persoonlijkheid, onderscheidt zich van de massa en gaat zijn eigen weg. Net zoals de drager van het parfum zijn eigen weg gaat, waar die ook heen leidt.

Kopnoten:
Kardemom
rode appel
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
roosgeranium
wit viooltje
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
Koffie
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten