Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos Classic

De geur +

John Varvatos Classic - de geur van mannelijke sensualiteit

John Varvatos Classic presenteert een uitstekende houtachtig-oriëntaalse herengeur voor de verfijnde en moderne man. Een zeer populaire geur die, net als de mode van de Grieks-Amerikaanse modeontwerper John Varvatos, opvallend mannelijk is en aandacht voor detail uitstraalt. De mannengeur John Varvatos Classic inspireert met zijn stijlvolle elegantie, subtiele kracht en sensuele gevoel. De geur combineert elementen die zowel bekend als zeldzaam zijn. Het geurboeket is intens, maar toch zeer uitnodigend en verleidelijk, evenals verfijnd en elegant, maar toch ontspannend - de geur is de belichaming van sensualiteit.

De geurcompositie opent met een frisse en opvallend mannelijke topnoot van Medjool dadelvruchten, mediterrane kruiden en West-Indisch tamarindeblad. De robuuste en rijke hartnoot ontvouwt de aroma's van korianderzaad, Indiase ajwain en scharlei. Op de achtergrond verspreidt de basisnoot een heerlijk geurende mix van houtachtige, leerachtige, balsamico en sensuele noten van adelaarshout, een zwart leerakkoord, auramber, vanille, sensuele balsems, sparrenbalsem absolue, een vleugje karamel en een snufje hooi absolue uit de Franse Alpen.

Een heerlijke geur voor mannen die een instant klassieker is geworden. John Varvatos Classic is een luxueuze geur die mannelijkheid, durf, kracht, elegantie en sensualiteit uitstraalt op een evenwichtige, aangename en gelaagde manier. Een geur die zowel overdag als 's avonds fascineert.

Kopnoten:
dadel
kruiden
tamarindeblad
Hartnoten:
ajowan
korianderzaden
Scharlei
Basisnoten:
Amber
balsem
Oud
zwart leer
vanille
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux
Jaar van uitgave:
2005

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten