Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos XX Artisan Teal

De geur +

John Varvatos XX Artisan Teal - Een geur van strand en zome

John Varvatos XX Artisan Teal is een mannengeur uit 2022 die de frisheid van de zee combineert met de rust van de Middellandse Zee op een warme dag. Kleine golven die rustig tegen de kust kabbelen ontspannen lichaam en geest. In het begin echter overspoelt de Eau de Toilette de lucht met een verkwikkende frisheid. Rozemarijn en citroen openen de geur kruidig en fris. In de hartnoot voegt waterlelie een lichte zoetheid toe, maar vooral veel aquatische akkoorden. Roze peper brengt scherpte en veel pit in de geur. De basisnoot wordt rustiger, drijfhout en zeezout brengen je olfactorisch rechtstreeks naar de kust met hun typische geur. Musk voegt wat diepte en warmte toe aan de basis, het doet denken aan een rustige avond die eindigt met een zonsondergang aan zee. Met een gemiddelde sillage en duurzaamheid is John Varvatos XX Artisan Teal een perfecte match voor vrijetijdsactiviteiten of sport.

De fles van John Varvatos XX Artisan Teal is beslist een blikvanger. Een gevlochten touw is kunstig rond de zeegroene fles gelust, wat onmiddellijk doet denken aan de zee, de zomer en zonnehoedjes. Het ontwerp heeft iets lichts en speels, maar ook iets elegants met de zilveren dop. De vorm van de fles is kenmerkend voor het modehuis John Varvatos, evenals het extra design aan de buitenkant rond de glazen fles. De glanzend zilveren dop heeft een zwart patroon op de bovenrand en de twee XX's van het logo zijn erop te zien. De zeegroene verpakking van de flacon is versierd met het logo van John Varvatos in een kuifachtige vorm met een kroon en de naam van het parfum. Het ontwerp belichaamt de ziel van deze geur, die zelfverzekerd, fris en aquatisch is.

John Varvatos, een US-Amerikaan met Griekse voorouders, was altijd enthousiast over mode. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij zijn eigen boetiek opende en mode verkocht. Uiteindelijk richtte hij op 44-jarige leeftijd zijn eigen modelabel op, waarvoor hij nog steeds uitsluitend zelf creëert. Zijn creaties hebben veel modeprijzen gewonnen en Rodrigo Flores-Roux heeft veel van zijn geuren gecreëerd. Of John Varvatos XX Artisan Teal daar ook bij hoort is niet officieel bekend.

De reclamecampagne van John Varvatos XX Artisan Teal bevat verschillende foto's die allemaal het gevoel van zomerse ontspanning verspreiden. De kleurstelling is warm, het licht zacht, het groen-blauw van de flacon lijkt kruidig en fris. Vaak zien we de oorsprong van de geurelementen in beeld, zoals roze peper, rozemarijn of drijfhout. Elk beeld vervoert een ontspannen vakantiestemming.

Kopnoten:
Citroen
Rozemarijn
Hartnoten:
Roze Peper
Zeeroos
Basisnoten:
drijfhout
zeezout
muskus
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten