Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos XX Indigo

De geur +

Varvatos XX Indigo: Een olfactorische terugkeer naar frisheid, sensualiteit en kracht

Een ontwerper in popsterrenhemel is terug: John Varvatos, rockende outfitter van Bruce Springsteen, Bob Dylan, Iggy Pop, Ben Affleck en vele anderen. Met zijn mannenparfum John Varvatos XX Indigo brengt hij zichzelf in 2021/22 weer onder de aandacht van de mannenwereld, nadat Varvatos' modelabel een dieptepunt beleeft tijdens de live-cultuurcrisis.

Dit maakt Varvatos' geuren des te inspirerender: Zijn fris-kruidige geur John Varvatos XX Indigo uit 2021, samengesteld door Jacques Huclier, trotseert de ontberingen van de tijd om zich nog contrastrijker uit te drukken dan zijn kruidig-zoete geur John Varvatos XX en de houtachtig-groene alsemgeur John Varvatos XX Artisan (beide uitgebracht in 2020). De Varvatos XX Indigo geeft elke man frisse, zelfverzekerde accenten voor overdag en een sensuele signatuur voor de nacht. Hij opent met zachte nuances van munt, roze peper en citroen. Himalayapapaver, geranium en kardemom vormen het romantische hart, dat uitmondt in een mannelijke basis van exotische patchoeli, muskus en vetiver.

De sensuele, verfrissende indigo geur van Varvatos maakt deel uit van de amber en fougère parfum familie. Harmonieuze, oriëntaalse nuances versmelten met aromatische, frisse ingrediënten als munt, citroen en geranium. Het is een eigentijdse klassieker in de traditie van Houbigants legendarische fougèregeur "Fougère Royale" (1882).

Kopnoten:
pepermunt
Citroen
Roze Peper
Hartnoten:
klaproos
roosgeranium
Kardemom
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
muskus
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten