Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-65%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos XX Indigo

De geur +

Varvatos XX Indigo: Een olfactorische terugkeer naar frisheid, sensualiteit en kracht

Een ontwerper in de popsterrenhemel is terug: John Varvatos, rockende outfitter van Bruce Springsteen, Bob Dylan, Iggy Pop, Ben Affleck en nog veel meer. Met zijn mannengeur John Varvatos XX Indigo brengt hij zichzelf opnieuw onder de aandacht van de mannenwereld in 2021/22, nadat Varvatos' modelabel een dieptepunt beleefde tijdens de live-cultuurcrisis.

Varvatos inspireert des te meer met zijn geuren: Zijn frisse en kruidige John Varvatos XX Indigo uit 2021, gecomponeerd door Jacques Huclier, trotseert de tegenspoed van de tijd om zich met nog meer contrast uit te drukken dan zijn kruidig-zoete John Varvatos XX en de houtachtig-groene alsemgeur John Varvatos XX Artisan (beide uitgebracht in 2020). De Varvatos XX Indigo geeft elke man frisse, zelfverzekerde accenten voor overdag en een sensuele signatuur voor 's nachts. Het opent met de herenachtige nuances van munt, roze peper en citroen. Klaproos, geranium en kardemom vormen het romantische hart, dat uitmondt in een mannelijke basis van exotische patchoeli, musk en vetiver.

De sensuele, verfrissende indigo geur van Varvatos maakt deel uit van de amber-fougère geurfamilie. Harmonieuze oriëntaalse nuances smelten samen met aromatisch-frisse ingrediënten zoals munt, citroen en geranium. Het presenteert zich dus als een hedendaagse klassieker, in de traditie van Houbigants legendarische fougèregeur "Fougère Royale" (1882).

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten